Рецепт Азу по-татарськи з яловичини фото

Азу по-татарськи з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любіть куштувати страви з різних кухонь світу? Тоді я розповім вам, як приготувати азу по-татарськи з яловичини: ніжне, пікантність, апетитне гаряче блюдо, яке підходить на обід або вечерю.

Це, напевно, один з найпростіших рецептів азу. Мінімум інгредієнтів: тільки м'ясо, огірок і цибулю, тушковані в томатному соусі. Виходить дивно смачно, зовсім нескладно повторити цей рецепт. Родзинка татарської кухні без особливих зусиль зможе виявитися на вашому столі!

  • Яловичина - 200 грам
  • Солоний огірок - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соус томатний - 2-3 Ст. Ложок
  • Картопля - 3-4 штук (на гарнір)
  • Вершки - 50 мілілітрів (в пюре)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно для маленької порції азу по-татарськи з яловичини.
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 2
2. Насамперед вимийте і висушіть м'ясо, наріжте його тонкими смужками. Наріжте очищений цибулю і солоний огірок.
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 3
3. На сковороді розігрійте олію. Відведіть туди цибулю, смажте його 3-5 хвилин (до прозорості).
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 4
4. Паралельно очистіть картопля, надішліть його варитися в підсоленій воді. Іноді в азу відразу додають картоплю, його гасять разом з м'ясом. В даному випадку на гарнір буде пюре.
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 5
5. До обсмаженої цибулі викладіть м'ясо. На середньому вогні, помішуючи, смажте все хвилин 5-7.
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 6
6. Додайте на сковороду огірочки. Обсмажте їх пару хвилин, а потім викладіть томатний соус. Обережно посоліть і поперчіть за смаком. Ретельно перемішайте і залиште на середньому вогні гаситися до готовності. Час залежить від того, наскільки крупно нарізане м'ясо.
азу по-татарськи з яловичини - фото крок 7
7. Готову картоплю розімніть в пюре, додавши до нього трохи вершків, масла або молока, наприклад. От і все, азу по-татарськи з яловичини в домашніх умовах можна подавати до столу! Смачного!

Схожі рецепти