Азу по-татарськи з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Холодними зиязиками або осінніми вечорами вечеря повинна бути особливо ситним і ароматним, правда? Щоб відчувався домашній затишок. Для цього і розповідаю, як зробити азу по-татарськи з яловичиною! смачно!
Таке блюдо, як азу по-татарськи з яловичиною в домашніх умовах готується досить просто. При чому час готування можете варіювати ви самі! наприклад, якщо м'ясо і картоплю попередньо обсмажити на сильному вогні, - азу приготується в рази швидше! Точно так само і з підливою, - зовсім не обов'язково доводити азу до "сухого" стану, - мені ось навпаки подобається, коли інгредієнти "плавають" в томатному бульйоні. Словом, я поділюся класичним рецептом азу по-татарськи з яловичиною, і сподіваюся, вам сподобається результат!
- Яловичина - 800 грам
- Томати у власному соку - 500 грам (або свіжі помідори)
- Масло топлене - 100 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Солоні огірки - 5 штук
- Спеції - За смаком
1. Прогріваємо казан і розтоплюємо в ньому масло. Обсмажити спочатку цибулю до золотистого кольору, потім додамо м'ясо. Обсмажити до золотистої скоринки. Солимо і перчимо до смаку.
2. Додаємо томати (або томатну пасту, Чи рубані свіжі помідори), і доводимо до кипіння.
3. Додамо воду або бульйон, щоб всі інгредієнти були покриті. Знову доводимо до кипіння. При необхідності ще солимо і перчимо.
4. Тепер додамо картоплю брусочками і огірки. Перемішаємо, і тушкуємо до готовності картоплі і м'яса.
5. Подаємо, посипавши свіжою зеленню. Смачного!