Азу по-татарськи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва готують з яловичини і навіть баранини, але азу по-татарськи зі свининою також неймовірно смачне. Готується воно класичним способом і не вимагає особливих навичок. Приготувати його зможуть всі.
Дивіться, як приготувати азу по-татарськи зі свининою, смачне східна страва, яке стало популярним на кухнях світу. Готувати азу можна з будь-якого м'яса. В даному рецепті це свинина. Як правило, для азу робиться гострий томатний соус, в якому гаситься м'ясо з цибулею і солоними огірками.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Спеції - За смаком
- Часник - 2-3 зубчики
- Зелень - За смаком
1. Чудовий рецепт приготування азу по-татарськи зі свининою. Готується класичним способом. Для початку підготуйте всі інгредієнти.
2. Свинину слід брати пісну. Нарізаємо її соломкою і відправляємо смажитися. Смажимо до рум'яного кольору і тим часом чистимо картопля.
3. Sinkule цибулю. Тепер потрібно його відправити смажитися на рослинній олії. Решта інгредієнти для азу теж обсмажити окремо.
4. Додаємо цибулю до м'яса і вливаємо приготований соус (я перекручують зазвичай свіжі помідори). Солимо і приправляємо за смаком.
5. Додаємо солоні огірки і тушкуємо разом з соусом. Окремо обсмажуємо картопля і відправляємо до м'яса.
6. Додаємо трохи води і часник. tusim. Потрібно дочекатися, поки вода практично повністю википить.
7. Найкраще азу по-татарськи зі свининою готувати в жаровні або використовувати вок, але я готувала в глибокій сковороді. Перед подачею посипте зеленню.