Рецепт Азу по-татарськи зі свининою фото

Азу по-татарськи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля, Огірок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця страва готують з яловичини і навіть баранини, але азу по-татарськи зі свининою також неймовірно смачне. Готується воно класичним способом і не вимагає особливих навичок. Приготувати його зможуть всі.

Дивіться, як приготувати азу по-татарськи зі свининою, смачне східна страва, яке стало популярним на кухнях світу. Готувати азу можна з будь-якого м'яса. В даному рецепті це свинина. Як правило, для азу робиться гострий томатний соус, в якому гаситься м'ясо з цибулею і солоними огірками.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Зелень - За смаком
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 1
1. Чудовий рецепт приготування азу по-татарськи зі свининою. Готується класичним способом. Для початку підготуйте всі інгредієнти.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 2
2. Свинину слід брати пісну. Нарізаємо її соломкою і відправляємо смажитися. Смажимо до рум'яного кольору і тим часом чистимо картопля.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 3
3. Sinkule цибулю. Тепер потрібно його відправити смажитися на рослинній олії. Решта інгредієнти для азу теж обсмажити окремо.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 4
4. Додаємо цибулю до м'яса і вливаємо приготований соус (я перекручують зазвичай свіжі помідори). Солимо і приправляємо за смаком.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 5
5. Додаємо солоні огірки і тушкуємо разом з соусом. Окремо обсмажуємо картопля і відправляємо до м'яса.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 6
6. Додаємо трохи води і часник. tusim. Потрібно дочекатися, поки вода практично повністю википить.
азу по-татарськи зі свининою - фото крок 7
7. Найкраще азу по-татарськи зі свининою готувати в жаровні або використовувати вок, але я готувала в глибокій сковороді. Перед подачею посипте зеленню.

Схожі рецепти