Биточки м'ясні парові
(покроковий рецепт з фото)
Парові битки з м'яса - це дієтичний продукт, який підійде всім, хто піклується про своє здоров'я. Підійде також тим, хто стежить за фігурою. Дуже смачно, швидко і просто.
Биточки на пару в моїй родині дуже люблять. Ця страва - ніжне, соковите і не шкодить шлунку.
Парові битки з м'яса готуйте так:
1. Телятину промийте під проточною водою, просушіть паперовим рушником і поріжте шматочками. Потім пропустіть через м'ясорубку.
2. Хліб замочіть в невеликій кількості молока, потім відіжміть і додайте у фарш.
3. Додайте у фарш інші інгредієнти - розтоплене вершкове масло, манку, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте і залиште хвилин на 5-10.
4. Тим часом піддон пароварки змастіть вершковим маслом.
5. З фаршу мокрими руками сформуйте биточки і помістіть в пароварку. Готуйте протягом 20 хвилин.
Прикрасьте готові биточки свіжою зеленню, приготуйте на гарнір картопляне пюре або гречану кашу і подайте на стіл.
Смачного!
- Телятина - 500 грам
- Шматочок білого хліба - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 0, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Парові битки з м'яса готуйте так:
1. Телятину промийте під проточною водою, просушіть паперовим рушником і поріжте шматочками. Потім пропустіть через м'ясорубку.
2. Хліб замочіть в невеликій кількості молока, потім відіжміть і додайте у фарш.
3. Додайте у фарш інші інгредієнти - розтоплене вершкове масло, манку, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте і залиште хвилин на 5-10.
4. Тим часом піддон пароварки змастіть вершковим маслом.
5. З фаршу мокрими руками сформуйте биточки і помістіть в пароварку. Готуйте протягом 20 хвилин.
Прикрасьте готові биточки свіжою зеленню, приготуйте на гарнір картопляне пюре або гречану кашу і подайте на стіл.
Смачного!