Рецепт Биточки м'ясні парові фото

Биточки м'ясні парові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Парові битки з м'яса - це дієтичний продукт, який підійде всім, хто піклується про своє здоров'я. Підійде також тим, хто стежить за фігурою. Дуже смачно, швидко і просто.

Биточки на пару в моїй родині дуже люблять. Ця страва - ніжне, соковите і не шкодить шлунку.

Парові битки з м'яса готуйте так:

1. Телятину промийте під проточною водою, просушіть паперовим рушником і поріжте шматочками. Потім пропустіть через м'ясорубку.

2. Хліб замочіть в невеликій кількості молока, потім відіжміть і додайте у фарш.

3. Додайте у фарш інші інгредієнти - розтоплене вершкове масло, манку, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте і залиште хвилин на 5-10.

4. Тим часом піддон пароварки змастіть вершковим маслом.

5. З фаршу мокрими руками сформуйте биточки і помістіть в пароварку. Готуйте протягом 20 хвилин.

Прикрасьте готові биточки свіжою зеленню, приготуйте на гарнір картопляне пюре або гречану кашу і подайте на стіл.

Смачного!


  • Телятина - 500 грам
  • Шматочок білого хліба - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Манна крупа - 0, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
Биточки на пару в моїй родині дуже люблять. Ця страва - ніжне, соковите і не шкодить шлунку.

Парові битки з м'яса готуйте так:

1. Телятину промийте під проточною водою, просушіть паперовим рушником і поріжте шматочками. Потім пропустіть через м'ясорубку.

2. Хліб замочіть в невеликій кількості молока, потім відіжміть і додайте у фарш.

3. Додайте у фарш інші інгредієнти - розтоплене вершкове масло, манку, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте і залиште хвилин на 5-10.

4. Тим часом піддон пароварки змастіть вершковим маслом.

5. З фаршу мокрими руками сформуйте биточки і помістіть в пароварку. Готуйте протягом 20 хвилин.

Прикрасьте готові биточки свіжою зеленню, приготуйте на гарнір картопляне пюре або гречану кашу і подайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти