Биточки м'ясні
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - класика вітчизняної кулінарії, м'ясні биточки! Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо всього з декількох інгредієнтів, приготувати яке зможе кожен.
Навряд чи хтось із вас ніколи в житті не куштував м'ясних биточків, тому не буду витрачати час на анонс цієї страви Всім прекрасно відомо це нехитре винахід кулінарів. М'ясні биточки - відмінний варіант для тих випадків, коли потрібно швидко приготувати щось гаряче. Крім фаршу, по суті, нічого не потрібно. А страва виходить дуже навіть нічого, подаєш з салатом і гарніром - і повноцінна трапеза виходить. Хай щастить!
- Фарш - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - - За смаком
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
Шматок м'яса пропустити через м'ясорубку. У фарш додати нарізану цибулю.
Туди ж додаємо яйце.
Додаємо сіль, перець, спеції.
Гарненько замісити фарш. З отримав фаршу сформувати биточки.
Обсмажити биточки в вершковому (або рослинному) олії до готовності. Биточки м'ясні готові!