Рецепт Биточки м'ясні фото

Биточки м'ясні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Білоруська кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

До вашої уваги - класика вітчизняної кулінарії, м'ясні биточки! Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо всього з декількох інгредієнтів, приготувати яке зможе кожен.

Опис приготування:

Навряд чи хтось із вас ніколи в житті не куштував м'ясних биточків, тому не буду витрачати час на анонс цієї страви Всім прекрасно відомо це нехитре винахід кулінарів. М'ясні биточки - відмінний варіант для тих випадків, коли потрібно швидко приготувати щось гаряче. Крім фаршу, по суті, нічого не потрібно. А страва виходить дуже навіть нічого, подаєш з салатом і гарніром - і повноцінна трапеза виходить. Хай щастить!

  • Фарш - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - - За смаком
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
биточки м'ясні - фото крок 1
Шматок м'яса пропустити через м'ясорубку. У фарш додати нарізану цибулю.
биточки м'ясні - фото крок 2
Туди ж додаємо яйце.
биточки м'ясні - фото крок 3
Додаємо сіль, перець, спеції.
биточки м'ясні - фото крок 4
Гарненько замісити фарш. З отримав фаршу сформувати биточки.
биточки м'ясні - фото крок 5
Обсмажити биточки в вершковому (або рослинному) олії до готовності. Биточки м'ясні готові!

Схожі рецепти