Рецепт Биточки яловичі фото

Биточки яловичі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яловичина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт биточків яловичих, в якому кожен інгредієнт на своєму місці. Цю страву можна запропонувати абсолютно всім членам вашої родини, навіть діти з'їдять такі ароматні биточки з задоволенням.

Опис приготування:

Биточки яловичі в домашніх умовах я, мабуть, готую найчастіше, адже наскільки це блюдо просте, настільки ж і смачне. Фарш я завжди беру чисто яловичий, без домішок свинини, тоді у биточків виходить приголомшливий м'ясний смак, а соковитість їм надає обсмажений на олії цибулю. Так що якщо сьогодні ввечері у вас буде кілька хвилин вільного часу і бажання смачно нагодувати всю сім'ю, скористайтеся цим простим рецептом биточків яловичих, ви їх полюбите з першого укусу.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок (для обваливания)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
биточки яловичі - фото крок 1
Отже, з початку ми чистимо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого кольору.
биточки яловичі - фото крок 2
Перекладаємо фарш в миску, додаємо до нього обсмажену цибулю, яйце, сіль і мелений перець за смаком.
биточки яловичі - фото крок 3
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану.
биточки яловичі - фото крок 4
З приготованого фаршу формуємо невеликі биточки, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо їх на рослинному маслі до рум'яної скоринки з усіх боків, а для дітей биточки можна приготувати в пароварці. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти