Биточки яловичі
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт биточків яловичих, в якому кожен інгредієнт на своєму місці. Цю страву можна запропонувати абсолютно всім членам вашої родини, навіть діти з'їдять такі ароматні биточки з задоволенням.
Биточки яловичі в домашніх умовах я, мабуть, готую найчастіше, адже наскільки це блюдо просте, настільки ж і смачне. Фарш я завжди беру чисто яловичий, без домішок свинини, тоді у биточків виходить приголомшливий м'ясний смак, а соковитість їм надає обсмажений на олії цибулю. Так що якщо сьогодні ввечері у вас буде кілька хвилин вільного часу і бажання смачно нагодувати всю сім'ю, скористайтеся цим простим рецептом биточків яловичих, ви їх полюбите з першого укусу.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок (для обваливания)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
Отже, з початку ми чистимо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого кольору.
Перекладаємо фарш в миску, додаємо до нього обсмажену цибулю, яйце, сіль і мелений перець за смаком.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану.
З приготованого фаршу формуємо невеликі биточки, обвалюють їх у борошні й обсмажуємо їх на рослинному маслі до рум'яної скоринки з усіх боків, а для дітей биточки можна приготувати в пароварці. Приємного всім апетиту!