Яловичі фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні фрикадельки - одне з найулюбленіших перших страв як у дорослих, так і у дітей. Важливо лише дотримуватися правил приготування фрикадельок, щоб вийшли ніжні запашні кульки.
Сьогодні я розповім, як приготувати яловичі фрикадельки. Готувати їх можна різними способами, я перепробувала безліч, і на мій погляд оптимальним є цей. Мінімум клопоту, зате результат - відмінний. Фрикадельки виходять розкішні - дивно м'які і ніжні всередині, але з приємною скоринкою зовні. Сподіваюся, рецепт яловичих фрикадельок вам сподобається Удачі в приготуванні, друзі!
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Свинячий фарш - 400 грам
- Молоко - 3/4 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Орегано - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Подрібнюємо часник, петрушку, трьом сир.
Збиваємо яйця з молоком.
Змішуємо яловичий і свинячий фарш у великій мисці.
В окремій мисці змішуємо панірувальні сухарі, яєчну суміш і все перемішуємо.
Додати сир, часник, зелень, сіль, перець і добре перемішати.
Змішуємо панірувальні сухарі з фаршем.
Тепер гарненько все перемішуємо руками.
Формуємо і катаємо фрикадельки.
Заливаємо каструлю на половину маслом і розігріваємо.
Готуємо, фрикадельки поки не підрум'яняться і не приготуються зсередини.
Викладаємо шумівкою на паперові серветки.