Яловичі фрикадельки в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Невеликі м'ясні кульки з яловичого фаршу гасяться в соусі. При цьому вони стають дуже ніжними і смачними. У фарш додаються гірчиця, вустерширський соус, сушений часник і уцхо-сунелі.
Фрикадельки з яловичого фаршу готуються просто, а на смак виходять просто чудовими. Розповім вам, як приготувати яловичі фрикадельки в соусі.
Подавайте їх з відвареним рисом, картопляним пюре або улюбленим гарніром.
- Фарш яловичий - 450 грам
- Сухарі паніровочні - 25 грам
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соус вустерширський - 1 Ст. Ложка
- Приправа для м'яса - 1 Чайна ложка(ucho-сунелі)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Томатний соус - 1-2 Ст. Ложок
- Бульйон м'ясний - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Лук вимийте, очистіть.
У мисці з'єднайте яловичий фарш, панірувальні сухарі, гірчицю, вустерширський соус, ucho-сунелі, сушений часник, сіль, перець за смаком. Ретельно перемішайте фарш до однорідності.
Сформуйте з фаршу фрикадельки, розміром 2-2, 5 см.
На сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте фрикадельки з двох сторін до рум'яної скоринки, зніміть зі сковороди.
На маслі пасеруйте подрібнену цибулю до м'якості. Додайте томатний соус, перемішайте.
Бульйон з'єднайте з крохмалем, влийте на сковороду, готуйте на помірному вогні протягом 1 хвилини.
Додайте фрикадельки, тушкуйте протягом 15 хвилин. Посипте рубаною петрушкою.
Смачного!