Рецепт Фрикадельки з козлятини в соусі фото

Фрикадельки з козлятини в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У нашій родині люблять таке блюдо, як фрикадельки. Нещодавно ми відкрили для себе козяче м'ясо і звичайно не могли не зробити з нього фрикадельки. Подивіться, що вийшло.

Із вказаної кількості інгредієнтів вийде дві невеликі порції - дитячі, я б сказав. Тому, якщо бажаєте приготувати обід або вечерю для голодних дорослих, то подвійте кількість інгредієнтів.

Як приготувати фрикадельки з козлятини в соусі?

1. Хліб розмочити в молоці і пропустіть через м'ясорубку разом з м'ясом кози. Додайте цибулю. Можна брати як ріпчаста цибуля, так і зелений - на ваш смак. Додати сіль фарсі, додайте трохи води і добре перемішайте.

2. З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки, викладіть їх на деко і відправте в духовку на 5 хвилин трохи підрум'янитися.

3. Зваріть квасоля до повного розварювання, зробить з неї пюре.

4 На сковороду викладіть готове пюре, зверху на нього помістіть фрикадельки. Залийте блюдо червоним томатним соусом. Зверху посипте сумішшю панірувальних сухарів і тертого сиру. Підготовлене таким чином страв запечіть в духовці близько 30 хвилин.

Готові фрикадельки з козлятини, запечені під соусом, перед подачею на стіл можна посипати свіжою зеленню, наприклад дрібно рубаним кропом. Смачного!

  • Соус - 100 грам (будь-томатний соус до м'яса)
  • Квасоля - 1 Склянка
  • Хліб пшеничний - 1 скибочку
  • Масло топлене - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Лук порубаний - 2 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Коза - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
Із вказаної кількості інгредієнтів вийде дві невеликі порції - дитячі, я б сказав. Тому, якщо бажаєте приготувати обід або вечерю для голодних дорослих, то подвійте кількість інгредієнтів.

Як приготувати фрикадельки з козлятини в соусі?

1. Хліб розмочити в молоці і пропустіть через м'ясорубку разом з м'ясом кози. Додайте цибулю. Можна брати як ріпчаста цибуля, так і зелений - на ваш смак. Додати сіль фарсі, додайте трохи води і добре перемішайте.

2. З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки, викладіть їх на деко і відправте в духовку на 5 хвилин трохи підрум'янитися.

3. Зваріть квасоля до повного розварювання, зробить з неї пюре.

4 На сковороду викладіть готове пюре, зверху на нього помістіть фрикадельки. Залийте блюдо червоним томатним соусом. Зверху посипте сумішшю панірувальних сухарів і тертого сиру. Підготовлене таким чином страв запечіть в духовці близько 30 хвилин.

Готові фрикадельки з козлятини, запечені під соусом, перед подачею на стіл можна посипати свіжою зеленню, наприклад дрібно рубаним кропом. Смачного!

Схожі рецепти