Фрикадельки з козлятини в соусі
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині люблять таке блюдо, як фрикадельки. Нещодавно ми відкрили для себе козяче м'ясо і звичайно не могли не зробити з нього фрикадельки. Подивіться, що вийшло.
Із вказаної кількості інгредієнтів вийде дві невеликі порції - дитячі, я б сказав. Тому, якщо бажаєте приготувати обід або вечерю для голодних дорослих, то подвійте кількість інгредієнтів.
Як приготувати фрикадельки з козлятини в соусі?
1. Хліб розмочити в молоці і пропустіть через м'ясорубку разом з м'ясом кози. Додайте цибулю. Можна брати як ріпчаста цибуля, так і зелений - на ваш смак. Додати сіль фарсі, додайте трохи води і добре перемішайте.
2. З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки, викладіть їх на деко і відправте в духовку на 5 хвилин трохи підрум'янитися.
3. Зваріть квасоля до повного розварювання, зробить з неї пюре.
4 На сковороду викладіть готове пюре, зверху на нього помістіть фрикадельки. Залийте блюдо червоним томатним соусом. Зверху посипте сумішшю панірувальних сухарів і тертого сиру. Підготовлене таким чином страв запечіть в духовці близько 30 хвилин.
Готові фрикадельки з козлятини, запечені під соусом, перед подачею на стіл можна посипати свіжою зеленню, наприклад дрібно рубаним кропом. Смачного!
- Соус - 100 грам (будь-томатний соус до м'яса)
- Квасоля - 1 Склянка
- Хліб пшеничний - 1 скибочку
- Масло топлене - 1 Чайна ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Лук порубаний - 2 Ст. Ложки
- Сир тертий - 1 Ст. Ложка
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Коза - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
Як приготувати фрикадельки з козлятини в соусі?
1. Хліб розмочити в молоці і пропустіть через м'ясорубку разом з м'ясом кози. Додайте цибулю. Можна брати як ріпчаста цибуля, так і зелений - на ваш смак. Додати сіль фарсі, додайте трохи води і добре перемішайте.
2. З фаршу сформуйте невеликі фрикадельки, викладіть їх на деко і відправте в духовку на 5 хвилин трохи підрум'янитися.
3. Зваріть квасоля до повного розварювання, зробить з неї пюре.
4 На сковороду викладіть готове пюре, зверху на нього помістіть фрикадельки. Залийте блюдо червоним томатним соусом. Зверху посипте сумішшю панірувальних сухарів і тертого сиру. Підготовлене таким чином страв запечіть в духовці близько 30 хвилин.
Готові фрикадельки з козлятини, запечені під соусом, перед подачею на стіл можна посипати свіжою зеленню, наприклад дрібно рубаним кропом. Смачного!