Биточки з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Биточки з брокколі - одне з найсмачніших, чудових вегетаріанських страв. Вони відмінно підійдуть для дітей та стежать за своєю фігурою дорослих. Адже їх калорійність всього 1, 26 кКал / г.!
Биточки з брокколі - смачні, корисні і низькокалорійні, тому обов'язково сподобаються багатьом. Подавайте їх гарячими або теплими зі сметаною, майонезом, вашим улюбленим соусом як окрему страву.
- Брокколі - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Свіжу брокколі добре промийте і розріжте на невеликі частини. У мене була заморожена, тому я просто попередньо її розморозила.
2. Брокколі подрібніть за допомогою блендера. Додайте яйце, перець і сіль. Подрібнюйте до отримання однорідної маси.
3. В отримане пюре додайте попередньо натертий сир і манку. Добре все перемішайте і залиште хвилин на 20, щоб манна крупа набухла.
4. Руки змочіть у воді, сформуйте биточки, укладаючи їх на папір для випічки, що лежить на деку. Випікайте при 190 градусах до зарумянивания (близько 20-30 хвилин).
5. Биточки з брокколі можна і обсмажити на сковороді з обох сторін. Вибирайте спосіб приготування на свій розсуд. Готово! Смачного!