Рецепт Биточки з брокколі фото

Биточки з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Брокколі
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Биточки з брокколі - одне з найсмачніших, чудових вегетаріанських страв. Вони відмінно підійдуть для дітей та стежать за своєю фігурою дорослих. Адже їх калорійність всього 1, 26 кКал / г.!

Опис приготування:

Биточки з брокколі - смачні, корисні і низькокалорійні, тому обов'язково сподобаються багатьом. Подавайте їх гарячими або теплими зі сметаною, майонезом, вашим улюбленим соусом як окрему страву.

  • Брокколі - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
биточки з брокколі - фото крок 1
1. Свіжу брокколі добре промийте і розріжте на невеликі частини. У мене була заморожена, тому я просто попередньо її розморозила.
биточки з брокколі - фото крок 2
2. Брокколі подрібніть за допомогою блендера. Додайте яйце, перець і сіль. Подрібнюйте до отримання однорідної маси.
биточки з брокколі - фото крок 3
3. В отримане пюре додайте попередньо натертий сир і манку. Добре все перемішайте і залиште хвилин на 20, щоб манна крупа набухла.
биточки з брокколі - фото крок 4
4. Руки змочіть у воді, сформуйте биточки, укладаючи їх на папір для випічки, що лежить на деку. Випікайте при 190 градусах до зарумянивания (близько 20-30 хвилин).
биточки з брокколі - фото крок 5
5. Биточки з брокколі можна і обсмажити на сковороді з обох сторін. Вибирайте спосіб приготування на свій розсуд. Готово! Смачного!

Схожі рецепти