Биточки з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити биточки з фаршу в духовці швидко і легко! Подивіться будь ласка, адже це найкращий спосіб порадувати рідних швидким гарячою стравою до вашого гарніру! Ароматний і смачний!
Такі биточки з фаршу в духовці в домашніх умовах я зазвичай готую в тих випадках, коли м'ясо не встигло розморозитися, а вечерю домочадці чекають вже зараз і швидше! Адже фарш швидко розморожується, як раз, поки цибуля обжарится. А само блюдо, я вам так скажу, взагалі дуже вдале - смачне, ситне і ароматне! Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Борошно - 100 грам
- Крем - 250 грам
- Вода - 0.5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Потім разом із залишками масла додамо до фаршу, перемішаємо. Сюди ж - спеції.
2. Формуємо з фаршу котлетки, обвалюють їх у борошні і теж обсмажити з усіх боків, щоб зарум'янилися.
3. Викладаємо у форму для запікання наші котлетки. Зробимо соус - борошно, сметану і воду перемішати до однорідності. Сюди ж - спеції. Заливаємо цим соусом блюдо і відправимо в духовку на 30-40 хвилин.
4. От і все! Смачного!