Рецепт Биточки з фаршу в духовці фото

Биточки з фаршу в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фарш
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Розповім, як зробити биточки з фаршу в духовці швидко і легко! Подивіться будь ласка, адже це найкращий спосіб порадувати рідних швидким гарячою стравою до вашого гарніру! Ароматний і смачний!

Опис приготування:

Такі биточки з фаршу в духовці в домашніх умовах я зазвичай готую в тих випадках, коли м'ясо не встигло розморозитися, а вечерю домочадці чекають вже зараз і швидше! Адже фарш швидко розморожується, як раз, поки цибуля обжарится. А само блюдо, я вам так скажу, взагалі дуже вдале - смачне, ситне і ароматне! Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Крем - 250 грам
  • Вода - 0.5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
биточки з фаршу в духовці - фото крок 1
1. Цибуля подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Потім разом із залишками масла додамо до фаршу, перемішаємо. Сюди ж - спеції.
биточки з фаршу в духовці - фото крок 2
2. Формуємо з фаршу котлетки, обвалюють їх у борошні і теж обсмажити з усіх боків, щоб зарум'янилися.
биточки з фаршу в духовці - фото крок 3
3. Викладаємо у форму для запікання наші котлетки. Зробимо соус - борошно, сметану і воду перемішати до однорідності. Сюди ж - спеції. Заливаємо цим соусом блюдо і відправимо в духовку на 30-40 хвилин.
биточки з фаршу в духовці - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти