Биточки з свинячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Биточки завжди були одним з найулюбленіших і найпоширеніших у нас м'ясних страв. Кожна господиня готує биточки по-своєму, я, наприклад, завжди роблю їх з свинячого фаршу.
Коли я тільки починала свої експерименти на кухні і толком нічого не вміла готувати, то одним з перших страв, зроблених мною, були якраз такі биточки з свинячого фаршу в домашніх умовах. Тому всім початківцям господаркам я рекомендую це приголомшливе блюдо, адже простіше і легше його годі й шукати. Для цього рецепта приготування биточків з свинячого фаршу вам буде потрібно мінімум продуктів і буквально 40-50 хвилин вільного часу. Зате я можу вам гарантувати, що результат з цим рецептом завжди і за будь-яких обставин виходить відмінний, биточки виходять дуже смачні, ніжні і соковиті.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки (для панірування)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Почнем з того, що очистимо цибулю і наріжемо його на дрібні кубики.
У глибокій мисці з'єднуємо свинячий фарш, ріпчаста цибуля, яйця, спеції і сіль за смаком, фарш потрібно дуже ретельно перемішати і відбити.
Тепер ліпимо з фаршу невеликі плоскі биточки і обвалюють їх у борошні.
Викладаємо биточки на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо їх з усіх боків до утворення рум'яної скоринки.
Биточки з свинячого фаршу готові, вам залишається тільки зробити до них гарнір і подати страву до столу. Приємного всім апетиту!