Рецепт Котлети з свинячого фаршу фото

Котлети з свинячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Правильно посмажити смачні котлетки - задача аж ніяк не легке. Щоб зробити все без помилок, читайте простий рецепт приготування котлет з свинячого фаршу.

Опис приготування:

У приготуванні кожного блюда є свої секрети. Ось і з котлетами також. Щоб приготувати смачні, прожаренние, рум'яні котлетки, потрібно знати пару важливих дрібниць - як наприклад те, що фарш неодмінно потрібно відбити. Якраз сьогодні я вирішила поділитися з вами такими секретами. Читайте рецепт котлет з свинячого фаршу!

1. Батон або білий хліб поріжте великими кубиками (не забудьте, що вам потрібен тільки м'якуш), покладіть в глибоку миску і залийте молоком.

2. На сковороді розігрійте трохи вершкового і рослинного масло, а потім обсмажте дрібно нашатковану цибулю. Обсмажену цибулю перекладіть в тарілочку разом з маслом.

3. У глибокій мисці змішайте фарш, яєчний жовток (білок перекладіть в окрему тарілочку), смажену цибулю з маслом, віджатий м'якуш хліба, сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш, а потім відбийте його, кидаючи в миску. Це робиться для того, щоб з фаршу пішов повітря, тоді котлети не розвалиться при смаженні.

4. Збийте яєчний білок до міцних піків і додайте у фарш. Фарш добре перемішайте.

5. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і і обсмажуйте на вершковому і рослинному маслі з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Коли котлети будуть готові, додайте в сковороду півсклянки води і трохи тушкуйте під кришкою.

6. Котлети готові. Смачного!


  • Фарш свинячий - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Білий хліб - 100 грам (без корок)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
У приготуванні кожного блюда є свої секрети. Ось і з котлетами також. Щоб приготувати смачні, прожаренние, рум'яні котлетки, потрібно знати пару важливих дрібниць - як наприклад те, що фарш неодмінно потрібно відбити. Якраз сьогодні я вирішила поділитися з вами такими секретами. Читайте рецепт котлет з свинячого фаршу!

1. Батон або білий хліб поріжте великими кубиками (не забудьте, що вам потрібен тільки м'якуш), покладіть в глибоку миску і залийте молоком.

2. На сковороді розігрійте трохи вершкового і рослинного масло, а потім обсмажте дрібно нашатковану цибулю. Обсмажену цибулю перекладіть в тарілочку разом з маслом.

3. У глибокій мисці змішайте фарш, яєчний жовток (білок перекладіть в окрему тарілочку), смажену цибулю з маслом, віджатий м'якуш хліба, сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш, а потім відбийте його, кидаючи в миску. Це робиться для того, щоб з фаршу пішов повітря, тоді котлети не розвалиться при смаженні.

4. Збийте яєчний білок до міцних піків і додайте у фарш. Фарш добре перемішайте.

5. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і і обсмажуйте на вершковому і рослинному маслі з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Коли котлети будуть готові, додайте в сковороду півсклянки води і трохи тушкуйте під кришкою.

6. Котлети готові. Смачного!

Схожі рецепти