Котлети з свинячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Правильно посмажити смачні котлетки - задача аж ніяк не легке. Щоб зробити все без помилок, читайте простий рецепт приготування котлет з свинячого фаршу.
У приготуванні кожного блюда є свої секрети. Ось і з котлетами також. Щоб приготувати смачні, прожаренние, рум'яні котлетки, потрібно знати пару важливих дрібниць - як наприклад те, що фарш неодмінно потрібно відбити. Якраз сьогодні я вирішила поділитися з вами такими секретами. Читайте рецепт котлет з свинячого фаршу!
1. Батон або білий хліб поріжте великими кубиками (не забудьте, що вам потрібен тільки м'якуш), покладіть в глибоку миску і залийте молоком.
2. На сковороді розігрійте трохи вершкового і рослинного масло, а потім обсмажте дрібно нашатковану цибулю. Обсмажену цибулю перекладіть в тарілочку разом з маслом.
3. У глибокій мисці змішайте фарш, яєчний жовток (білок перекладіть в окрему тарілочку), смажену цибулю з маслом, віджатий м'якуш хліба, сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш, а потім відбийте його, кидаючи в миску. Це робиться для того, щоб з фаршу пішов повітря, тоді котлети не розвалиться при смаженні.
4. Збийте яєчний білок до міцних піків і додайте у фарш. Фарш добре перемішайте.
5. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і і обсмажуйте на вершковому і рослинному маслі з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Коли котлети будуть готові, додайте в сковороду півсклянки води і трохи тушкуйте під кришкою.
6. Котлети готові. Смачного!
- Фарш свинячий - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Білий хліб - 100 грам (без корок)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
1. Батон або білий хліб поріжте великими кубиками (не забудьте, що вам потрібен тільки м'якуш), покладіть в глибоку миску і залийте молоком.
2. На сковороді розігрійте трохи вершкового і рослинного масло, а потім обсмажте дрібно нашатковану цибулю. Обсмажену цибулю перекладіть в тарілочку разом з маслом.
3. У глибокій мисці змішайте фарш, яєчний жовток (білок перекладіть в окрему тарілочку), смажену цибулю з маслом, віджатий м'якуш хліба, сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш, а потім відбийте його, кидаючи в миску. Це робиться для того, щоб з фаршу пішов повітря, тоді котлети не розвалиться при смаженні.
4. Збийте яєчний білок до міцних піків і додайте у фарш. Фарш добре перемішайте.
5. З фаршу сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і і обсмажуйте на вершковому і рослинному маслі з двох сторін до появи рум'яної скоринки. Коли котлети будуть готові, додайте в сковороду півсклянки води і трохи тушкуйте під кришкою.
6. Котлети готові. Смачного!