Бажання зі свинячого окосту
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати буженину зі свинячого окосту, щоб вона вийшла соковитою і ароматною. Бажання - це прекрасне ситне блюдо для повсякденного або святкового столу.
Якщо вам подобається м'ясо поострее, то для буженини можна використовувати маринад з солодкої гірчиці і меленого сухого імбиру. Ці інгредієнти потрібно так само змішати з рослинним маслом, а потім нанести на м'ясо.
Якщо у вас є мультиварка, то запікати м'ясо можна в ній. В цьому випадку вам не понадоьітся фольга.
- Свинячий окіст - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Перець чилі мелений - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Обмийте м'ясо і добре його просушіть. Моркву наріжте на маленькі шматочки, а зубчики часнику нережьте на три-чотири частини. У м'ясі зробіть невеликі надрізи і нашпигуйте його часником і морквою.
Дві столові ложки рослинної олії змішайте з невеликою кількістю перцю чилі і паприки. Паприки можна взяти чайну ложку, а перцю чилі - на кінчику ножа. Цією сумішшю намажте м'ясо, посоліть його за смаком.
М'яса потрібно дозволити замаринувати. Для цього щільно загорніть його в целофанову плівку і відправте в холодильник. Маринувати м'ясо Гужно близько двох годин. Потім його можна відправляти запікатися в духовку в фользі при температурі 180 градусів.
Запікається м'ясо годину. Після цього фольгу потрібно розгорнути, а соком, що виділився полити м'ясо. Тепер треба відправити свинину в духовку ще на 20 хвилин, щоб на ній утворилася скоринка. Періодично м'ясо діставайте і поливайте соком.