Рецепт Бажання зі свинячого окосту фото

Бажання зі свинячого окосту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі , Бажання
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати буженину зі свинячого окосту, щоб вона вийшла соковитою і ароматною. Бажання - це прекрасне ситне блюдо для повсякденного або святкового столу.

Опис приготування:

Якщо вам подобається м'ясо поострее, то для буженини можна використовувати маринад з солодкої гірчиці і меленого сухого імбиру. Ці інгредієнти потрібно так само змішати з рослинним маслом, а потім нанести на м'ясо.

Якщо у вас є мультиварка, то запікати м'ясо можна в ній. В цьому випадку вам не понадоьітся фольга.

  • Свинячий окіст - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Перець чилі мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
бажання зі свинячого окосту - фото крок 1
Обмийте м'ясо і добре його просушіть. Моркву наріжте на маленькі шматочки, а зубчики часнику нережьте на три-чотири частини. У м'ясі зробіть невеликі надрізи і нашпигуйте його часником і морквою.
бажання зі свинячого окосту - фото крок 2
Дві столові ложки рослинної олії змішайте з невеликою кількістю перцю чилі і паприки. Паприки можна взяти чайну ложку, а перцю чилі - на кінчику ножа. Цією сумішшю намажте м'ясо, посоліть його за смаком.
бажання зі свинячого окосту - фото крок 3
М'яса потрібно дозволити замаринувати. Для цього щільно загорніть його в целофанову плівку і відправте в холодильник. Маринувати м'ясо Гужно близько двох годин. Потім його можна відправляти запікатися в духовку в фользі при температурі 180 градусів.
бажання зі свинячого окосту - фото крок 4
Запікається м'ясо годину. Після цього фольгу потрібно розгорнути, а соком, що виділився полити м'ясо. Тепер треба відправити свинину в духовку ще на 20 хвилин, щоб на ній утворилася скоринка. Періодично м'ясо діставайте і поливайте соком.

Схожі рецепти