Рецепт Маринад для свинячого окосту фото

Маринад для свинячого окосту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свинячий окіст
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На природу , На святковий стіл
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Для того, щоб м'ясо стало ніжнішим і набуло чудовий смак і аромат, перед приготуванням його обов'язково потрібно замаринувати. Ваше блюдо стане ідеальним завдяки правильному маринаду.

Опис приготування:

Якщо у вас є свинячий окіст, його можна смачно запекти, попередньо добре замаринувавши. Такого шматка м'яса вистачить надовго і він може служити гарячою стравою, закускою і компонентом для інших страв і салатів. А як замаринувати і запекти м'ясо правильно і соковито, розповім вам в покроковому рецепті. Цей маринад дивно розм'якшує тканини м'яса і робить його соковитим і неймовірно ароматним.

  • Свинячий окіст - 1800 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Суміш спецій - За смаком (каррі, паприка, куркума, майоран, чебрець, базилік)
маринад для свинячого окосту - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
маринад для свинячого окосту - фото крок 2
Приготуйте маринад для окосту. З лимона вичавити сік, змішайте з соєвим соусом, маслом, медом і гірчицею.
маринад для свинячого окосту - фото крок 3
Добре перемішайте.
маринад для свинячого окосту - фото крок 4
Свинячий окіст посоліть, посипте спеціями.
маринад для свинячого окосту - фото крок 5
Залийте маринадом.
маринад для свинячого окосту - фото крок 6
Розподіліть маринад по всьому окосту. Накрийте харчової плівкою, відправте в холодильник на 10-12 годин. За цей час окіст переверніть кілька разів.
маринад для свинячого окосту - фото крок 7
Після закінчення часу свинячий окіст помістіть в рукав для запікання. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 60 хвилин.
маринад для свинячого окосту - фото крок 8
Свинячий окіст готовий. Він смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.
маринад для свинячого окосту - фото крок 9
М'ясо ніжне, соковите і неймовірно ароматне.

Схожі рецепти