Маринад для свинячого шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Смачним шашлик виходить з урахуванням двох факторів. 1 - правильно підібраний маринад, 2 - якісне м'ясо. Свинину я купила гарну. І зараз розповім, як приготувати маринад для свинячого шашлику.
Безліч раз я експериментувала з маринадом для шашлику. Пробувала маринувати в кефірі, в майонезі і оцті. І в підсумку прийшла до такого простого варіанту, тому що він не містить нічого зайвого і дозволяє відчути смак м'яса у всій його красі!
- Свинина - 4 кілограма
- Перець духмяний мелений - 1 Чайна ложка
- Лук білий - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
Лук очищаємо, миємо й нарізаємо півкільцями. Додаємо в нього сіль і спеції. Мнемо руками, щоб цибуля пустила сік. Кладемо частину цибулі на дно посуду, а зверху вивалюємо порубане м'ясо.
Далі чергуємо м'ясні і цибульні шари. Накриваємо шашлик кришкою і прибираємо на ніч у холодильник. Він повинен добре просочитися.
Смажимо свинину в цибульному маринаді на великий решітці близько 40 хв. Стежимо, щоб цибуля не підгорав. Прямого вогню не допускаємо. Смачного!