Гірчичний маринад для шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Гірчичний маринад для шашлику дозволяє вийти ніжне ароматне м'ясо з хрусткою скоринкою. Такий маринад ідеальний для курки. В гірчичному маринаді м'ясо треба тримати не менше однієї години. Поїхали!
Як приготувати гірчичний маринад для шашлику?
1. У велику миску викладіть гірчицю, олія оливкова і соєвий соус, перемішайте віночком або вилочкою. Соєвий соус можете замінити ложкою солі.
2. З лимона вичавити сік і також додайте в маринад.
3. Петрушку або кінзу промийте, просушіть і дрібно наріжте. Кинзу я не люблю, тому і пишу в якості заміни петрушку. Подрібнена зелень йде в маринад.
4. Часник почистіть і пропустіть в миску через прес.
5. Перемішайте маринад до отримання однорідної маси.
6. Нарізаний шашлик викладайте прямо в миску з маринадом. Миску накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник.
М'ясо в гірчичному маринаді для шашлику має маринуватися не менше години. Можете протримати його і добу. Смажте м'ясо як зазвичай, над розжареним вугіллям, періодично повертаючи.
Смачного!
- Гірчичний - 4-5 Ст. Ложок
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
- Кінза або петрушка, пучок - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
1. У велику миску викладіть гірчицю, олія оливкова і соєвий соус, перемішайте віночком або вилочкою. Соєвий соус можете замінити ложкою солі.
2. З лимона вичавити сік і також додайте в маринад.
3. Петрушку або кінзу промийте, просушіть і дрібно наріжте. Кинзу я не люблю, тому і пишу в якості заміни петрушку. Подрібнена зелень йде в маринад.
4. Часник почистіть і пропустіть в миску через прес.
5. Перемішайте маринад до отримання однорідної маси.
6. Нарізаний шашлик викладайте прямо в миску з маринадом. Миску накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник.
М'ясо в гірчичному маринаді для шашлику має маринуватися не менше години. Можете протримати його і добу. Смажте м'ясо як зазвичай, над розжареним вугіллям, періодично повертаючи.
Смачного!