Рецепт Гірчичний маринад для шашлику фото

Гірчичний маринад для шашлику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Заготовки , Соуси , Гірке , Маринування , Маринади
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 10 хв.

Гірчичний маринад для шашлику дозволяє вийти ніжне ароматне м'ясо з хрусткою скоринкою. Такий маринад ідеальний для курки. В гірчичному маринаді м'ясо треба тримати не менше однієї години. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати гірчичний маринад для шашлику?

1. У велику миску викладіть гірчицю, олія оливкова і соєвий соус, перемішайте віночком або вилочкою. Соєвий соус можете замінити ложкою солі.

2. З лимона вичавити сік і також додайте в маринад.

3. Петрушку або кінзу промийте, просушіть і дрібно наріжте. Кинзу я не люблю, тому і пишу в якості заміни петрушку. Подрібнена зелень йде в маринад.

4. Часник почистіть і пропустіть в миску через прес.

5. Перемішайте маринад до отримання однорідної маси.

6. Нарізаний шашлик викладайте прямо в миску з маринадом. Миску накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник.

М'ясо в гірчичному маринаді для шашлику має маринуватися не менше години. Можете протримати його і добу. Смажте м'ясо як зазвичай, над розжареним вугіллям, періодично повертаючи.

Смачного!

  • Гірчичний - 4-5 Ст. Ложок
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
  • Кінза або петрушка, пучок - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
Як приготувати гірчичний маринад для шашлику?

1. У велику миску викладіть гірчицю, олія оливкова і соєвий соус, перемішайте віночком або вилочкою. Соєвий соус можете замінити ложкою солі.

2. З лимона вичавити сік і також додайте в маринад.

3. Петрушку або кінзу промийте, просушіть і дрібно наріжте. Кинзу я не люблю, тому і пишу в якості заміни петрушку. Подрібнена зелень йде в маринад.

4. Часник почистіть і пропустіть в миску через прес.

5. Перемішайте маринад до отримання однорідної маси.

6. Нарізаний шашлик викладайте прямо в миску з маринадом. Миску накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і відправляйте в холодильник.

М'ясо в гірчичному маринаді для шашлику має маринуватися не менше години. Можете протримати його і добу. Смажте м'ясо як зазвичай, над розжареним вугіллям, періодично повертаючи.

Смачного!

Схожі рецепти