Рецепт Гірчичний маринад для свинини фото

Гірчичний маринад для свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Щоб м'ясо свинини вийшло смачним, його треба не тільки вміти правильно приготувати, але і знати, як замаринувати. Гірчичний маринад ідеально підходить для свинини, робить м'ясо соковитим і ніжним.

Опис приготування:

Смак приготованого м'яса залежить від свіжості самого м'яса, але і дуже багато залежить від правильно обраного маринаду. У кожного є свій особливий рецепт маринаду для м'яса. Я не виняток, у мене теж є такий. Я поділюся відмінним рецептом приготування гірчичного маринаду для свинини. Він досить-таки простий, але м'ясо, замариноване в ньому, виходить соковитим і м'яким, з ніжною ноткою гірчиці.

  • Гірчичний - 1.5 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Свинина - 1 кілограм
гірчичний маринад для свинини - фото крок 1
У невеликому посуді з'єднаємо гірчицю, сіль, чорний перець, каррі, майонез і часник, видавлений через прес.
гірчичний маринад для свинини - фото крок 2
Добре перемішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
гірчичний маринад для свинини - фото крок 3
Гарненько повапниш приготовленим маринадом м'ясо свинини. І відправляємо маринуватися в холодильник мінімум на 4-5 годин.

Схожі рецепти