Гірчичний маринад для свинини
(покроковий рецепт з фото)
Щоб м'ясо свинини вийшло смачним, його треба не тільки вміти правильно приготувати, але і знати, як замаринувати. Гірчичний маринад ідеально підходить для свинини, робить м'ясо соковитим і ніжним.
Смак приготованого м'яса залежить від свіжості самого м'яса, але і дуже багато залежить від правильно обраного маринаду. У кожного є свій особливий рецепт маринаду для м'яса. Я не виняток, у мене теж є такий. Я поділюся відмінним рецептом приготування гірчичного маринаду для свинини. Він досить-таки простий, але м'ясо, замариноване в ньому, виходить соковитим і м'яким, з ніжною ноткою гірчиці.
- Гірчичний - 1.5 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Свинина - 1 кілограм
У невеликому посуді з'єднаємо гірчицю, сіль, чорний перець, каррі, майонез і часник, видавлений через прес.
Добре перемішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Гарненько повапниш приготовленим маринадом м'ясо свинини. І відправляємо маринуватися в холодильник мінімум на 4-5 годин.