Кращий маринад для шашлику з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий, пікантний і пряний смак свинини, смаженої на вугіллі, порадує вас і ваших гостей.
Чим більше ви їсте, тим більше вам захочеться знову і знову. Як приготувати кращий маринад для шашлику з свинини? Я розповім, як завдяки маринаду кожен шматок свинини буде солодкий, солоний і пряний одночасно.
- Свинина - 2 кілограма
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 120 мілілітрів
- Сік лайма - 60 мілілітрів
- Томатний кетчуп - 120 мілілітрів
- Імбирний ель - 1 штука
- Цукор - 100 грам
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Бамбукові шпажки - 12 штук
1
Змішайте інгредієнти для маринаду в мисці: рубаний часник, соєвий соус, сік лайма (або лимон), томатний кетчуп, половину імбирного елю, сіль, чорний перець.
2
Додайте в половину маринаду цукор і залиште для запікання. Залийте іншим маринадом свинину. Накрийте поліетиленовою плівкою і залиште свинину на ніч в холодному місці.
3
На наступний день попередньо замочіть бамбукові шампури у воді на 20 хвилин. Насадити на шампури шматки м'яса, приблизно від 6 до 7 штук на кожному.
4
Розігрійте відкритий гриль до середньої температури.
5
Змішайте відкладений маринад з імбирним пивом.
6
Поставте свинину на гриль, смажте 12 хвилин з кожного боку. Поливайте шашлик зі свинини кожні кілька хвилин маринадом, так щоб він ставав вологим і блискучим.
7
Подавайте шашлик зі свіжими овочами.