Маринад для шашлику зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 10 г. 0 хв.
Хочу повідати, як приготувати маринад для шашлику з свинини. Це мій улюблений спосіб, я використовую сік лимона і апельсина для маринування, що надає свинині особливий аромат і м'якість.
Опис приготування:
Завдяки описаним вище способом маринування ваше м'ясо вийде особливо ніжним. Цікаво, що навіть будуть відчуватися легкі нотки цитрусових. Якщо вам хочеться погостріше, обов'язково додайте ще якихось улюблених спецій в маринад. Хай щастить!
- Свинина - 2 кілограма
- Апельсини - 2 штуки
- Лимони - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Соєвий соус - За смаком
- Перець горошком - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо промийте та висушіть, наріжте порційними шматочками. Фрукти промийте під холодною водою.
Тепер розрізаємо лимони на половинки і вичавлюємо сік.
Також вичавлюємо сік з апельсинів. Обидва соку змішуємо.
Часник очищаємо і тиснемо або пропускаємо через прес.
Перекладаємо м'ясо в ємність для маринування. Додаємо перець горошком і часник.
Заливаємо м'ясо маринадом з соку фруктом. Також вливаємо трохи соєвого соусу. Перемішуємо руками і залишаємо маринуватися на 10 годин.