Маринад для шашлику зі свинини з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику зі свинини з кефіром - це гармонійний союз м'яса і молочних продуктів. Кефір виконує відразу дві функції: робить м'ясо дуже м'яким і надає йому просто чудовий аромат.
Маринад для шашлику зі свинини з кефіром багатьом любимо, тому що кефір робить м'ясо дуже м'яким, ніжним і соковитим. В цьому маринаді можна готувати практично будь-яке м'ясо. Зазвичай я використовую кефір пожирніше, з грудочками, не менше 3, 2% жирності. М'ясо з ним виходить ну дуже смачним, при смаженні кефір не стікає з м'яса, утворюючи смачну скоринку. Крім кефіру в маринад входять класичні продукти: сіль, перець і, звичайно ж, ріпчаста цибуля. Саме він додає м'ясу пікантні смакові нотки. У сезон шашлику соверена спробувати мій рецепт, як приготувати маринад для шашлику з свинини з кефіром. Впевнена: ви залишитеся задоволені і ситі.
- Свинина - 600 грам(ošeek)
- Кефір - 300 грам(3, 2% жирності)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 2-3 Щепоток