Кращий рецепт шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Майже кожен м'ясоїд знає, як приготувати кращий рецепт шашлику для себе. Я хочу розповісти про своє улюблене варіанті. Тим більше, що дізнатися новий спосіб створення цієї страви ніколи не буде зайвим.
Мій чоловік каже, що найсмачніший шашлик виходить зі свинини. Він соковитий, ситний і ароматний. Тільки потрібно підібрати правильний маринад (він теж описаний у мене в покрокової інструкції). Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на 6 годин, а краще на ніч, тоді смак буде більш насиченим.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Мінеральна вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Паприка - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 4 зубчики
Свинину промийте, обсушити і наріжте шматками в 3-5 см. Лук наріжте півкільцями, а часник - тонкими пластинками. Перемішайте ці інгредієнти в глибокій тарілці.
Зробіть маринад. Перемішайте мінеральну воду з паприкою, сіллю, перцем і коріандром.
Влийте маринад до м'яса з цибулею і часником. Перемішайте продукти. Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на 6-12 годин. За цей час кілька разів перемішайте свинину.
Замариновані шматочки м'яса надіньте на шампури.
Обсмажте шашлик на мангалі 15-30 хвилин, перевертаючи і поливаючи водою. Смачного!