Кращий рецепт шашлику
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 7 г. 0 хв.
Майже кожен м'ясоїд знає, як приготувати кращий рецепт шашлику для себе. Я хочу розповісти про своє улюблене варіанті. Тим більше, що дізнатися новий спосіб створення цієї страви ніколи не буде зайвим.
Опис приготування:
Мій чоловік каже, що найсмачніший шашлик виходить зі свинини. Він соковитий, ситний і ароматний. Тільки потрібно підібрати правильний маринад (він теж описаний у мене в покрокової інструкції). Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на 6 годин, а краще на ніч, тоді смак буде більш насиченим.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Мінеральна вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Паприка - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 4 зубчики
Свинину промийте, обсушити і наріжте шматками в 3-5 см. Лук наріжте півкільцями, а часник - тонкими пластинками. Перемішайте ці інгредієнти в глибокій тарілці.
Зробіть маринад. Перемішайте мінеральну воду з паприкою, сіллю, перцем і коріандром.
Влийте маринад до м'яса з цибулею і часником. Перемішайте продукти. Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на 6-12 годин. За цей час кілька разів перемішайте свинину.
Замариновані шматочки м'яса надіньте на шампури.
Обсмажте шашлик на мангалі 15-30 хвилин, перевертаючи і поливаючи водою. Смачного!