Кращий рецепт «А-ля жульєну» з лососем і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Такий ось "а-ля жульен" дуже простий в приготуванні і чудовий на смак, цей рецепт припаде до душі всім любителям риби (і особливо лососевих). Підійде як обіду або вечері.
Кількість порцій: 1
- Лосось - 250 грам
- Шампінони - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложок
- Оливки - 3 штуки (для прикраси)
- Сир - 50 грам
Наріжте лосось, гриби і цибулю.
Обсмажте інгредієнти до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
У мисці змішайте майонез і сметану, додайте чорний мелений перець за смаком.
Додайте в раніше приготовлений соус обсмажені гриби і рибу, все перемішайте.
Викладіть у форму або кокотницу, посипте тертим сиром, зверху покладіть гриби і відправте в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Запікайте при температурі 200 градусів.
Саме завдяки майонезу блюдо набуває ніжний, вершковий і легкий смак. При подачі прикрасьте нарізаними оливками і зеленню.