Кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пропоную спробувати приготувати дуже просту кабачкову ікру. Нічого не треба різати, терти, окремо обсмажувати. Взимку ви зможете пригоститися смачною кабачкової ікрою. Так що заготовлюйте.
Опис приготування:
Ця ікра у нас найулюбленіша, незважаючи на те, що і найпростіша в приготуванні. Не треба терти на тертці моркву, чистити і різати цибулю, просто пропустіть два інгредієнта через м'ясорубку і Уваров до готовності. Смачно і просто!
- Кабачок - 3 кілограма
- Перець болгарський - 5 штук (червоний)
- Часник - 1 штука (головка)
- Паста томатна - 300 грам
- Олія соняшникова - 1 Склянка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 100 грам
- Цукор - За смаком
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Кабачки і перець почистіть, видаліть насіння.
Пропустіть все, крім часнику, через м'ясорубку.
Додайте томатну пасту.
Додайте майонез. Я використовую майонез"Махеев'" . Він має натуральний склад і не містить крохмалю.
Додати сіль, додайте цукор. Тушіте 2 години на повільному вогні. Потім додайте олію, часник і тушкуйте ще годину.
Ще раз перевірте на сіль і цукор, додайте столову ложку оцту, перемішайте і розкладіть по стерилізованим банкам. Закрийте і відправте на зберігання. Взимку подайте до столу! Смачного!