Рецепт Кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом фото

Кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець, Цукіні
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На полуденок
Заготовки, Консервація

Пропоную спробувати приготувати дуже просту кабачкову ікру. Нічого не треба різати, терти, окремо обсмажувати. Взимку ви зможете пригоститися смачною кабачкової ікрою. Так що заготовлюйте.

Ця ікра у нас найулюбленіша, незважаючи на те, що і найпростіша в приготуванні. Не треба терти на тертці моркву, чистити і різати цибулю, просто пропустіть два інгредієнта через м'ясорубку і Уваров до готовності. Смачно і просто!

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Перець болгарський - 5 штук (червоний)
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Паста томатна - 300 грам
  • Олія соняшникова - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 100 грам
  • Цукор - За смаком
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 1
Кабачки і перець почистіть, видаліть насіння.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 2
Пропустіть все, крім часнику, через м'ясорубку.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 3
Додайте томатну пасту.

Схожі рецепти