Рецепт Кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом фото

Кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець , Цукіні
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На полуденок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 9
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную спробувати приготувати дуже просту кабачкову ікру. Нічого не треба різати, терти, окремо обсмажувати. Взимку ви зможете пригоститися смачною кабачкової ікрою. Так що заготовлюйте.

Опис приготування:

Ця ікра у нас найулюбленіша, незважаючи на те, що і найпростіша в приготуванні. Не треба терти на тертці моркву, чистити і різати цибулю, просто пропустіть два інгредієнта через м'ясорубку і Уваров до готовності. Смачно і просто!

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Перець болгарський - 5 штук (червоний)
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Паста томатна - 300 грам
  • Олія соняшникова - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 100 грам
  • Цукор - За смаком
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 1
Кабачки і перець почистіть, видаліть насіння.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 2
Пропустіть все, крім часнику, через м'ясорубку.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 3
Додайте томатну пасту.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 4
Додайте майонез. Я використовую майонез"Махеев'" . Він має натуральний склад і не містить крохмалю.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 5
Додати сіль, додайте цукор. Тушіте 2 години на повільному вогні. Потім додайте олію, часник і тушкуйте ще годину.
кращий рецепт кабачкової ікри з майонезом - фото крок 6
Ще раз перевірте на сіль і цукор, додайте столову ложку оцту, перемішайте і розкладіть по стерилізованим банкам. Закрийте і відправте на зберігання. Взимку подайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти