Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Зараз самий сезон баклажанів, і що тільки ми з них не готуємо! Пропоную вам спробувати приготувати фаршировані баклажани з незвичайно ніжною і ароматною начинкою. Смачно, швидко і просто!
Опис приготування:
Що б ще приготувати з баклажанів? Пропоную баклажани з прекрасною ароматною начинкою. Це дуже смачно, адже в складі нашої начинки: сир, сир, часник, баклажан і, звичайно ж, майонез.
- Баклажан - 3 штуки
- Сир - 50 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 4 штуки (гілочки)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Баклажани розрізати уздовж.
Бланшируйте в киплячій воді 10 хвилин, потім дайте воді стекти.
Змішайте сир, тертий сир, часник, пропущений через прес.
Додайте майонез. Я використовую майонез"Махеев'" , т.К. Він складається з натуральних інгредієнтів і не містить крохмалю.
Ложкою видаліть м'якоть баклажанів, залишаючи недоторканою шкірку. Додайте до сирної маси.
Сюди ж додайте нарізаний кріп і все добре перемішайте.
Начините баклажани і запікайте їх в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин, до золотистої скоринки.
Подайте до столу. Смачного!