Кращий рецепт шинкових рулетиков з сиром і майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Це чудова закуска для святкового столу, також зручно її брати з собою на природу. Основні інгредієнти - шинка, яйця, сир і, звичайно, майонез.
Ну що ж, думаю, багато з вас захочуть приготувати на найближче свято таку просту закуску, яка, проте, досить ефектно виглядає на столі. І, звичайно, рулетики виходять досить смачними за рахунок ніжною начинки. Пробуйте на здоров'я!
- Шинка - 500 грам (нежирна, щільна)
- Куряче яйце - 2 штуки (варене круто)
- Сир - 230 грам (типу "гауда", "Эдам" )
- Зелень петрушки - 20 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез "провансаль" - за смаком Грам
- Маслини - 12-15 штук (без кісточки, для прикраси)
- Перо зеленої цибулі - 5-6 штук (для прикраси)
- Чорний перець - 1 щіпка (мелений)
Шинку (краще прямокутної форми) нарізаємо на слайсери (товщиною 2, 5 мм) або купуємо готову нарізку.
Сир, часник і яйця треба потерти на середній терці. Додати дрібно порізану зелень петрушки. Поперчити.
Додати майонез, кількість регулюйте в залежності від консистенції майонезу: начинка не повинна бути сухою, але і не повинна бути рідкою.
Солити не треба, в продуктах цілком достатньо солі.
Солити не треба, в продуктах цілком достатньо солі.
На обробній дошці розкладіть слайси шинки, на кожен покладіть чайну ложку начинки.
Поверніть рулетики.
Викладіть на блюдо, прикрасьте зеленою цибулею і маслинами.
Смачного!
Смачного!