Рецепт Рецепт яловичих рулетиков фото

Рецепт яловичих рулетиков
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясні рулети так популярні, так як м'ясо, приготоване подібним чином, завжди виходить соковитим, з насиченим смаком і ароматом. Це відбувається завдяки цибулі, який входить в начинку рулетів.

Опис приготування:

Якщо ви хочете нагодувати всю свою сім'ю смачним м'ясним блюдом, то віддайте перевагу рулетиками з цибулею. За рахунок технології приготування вони виходять дуже соковитими. Замість яловичини ви можете використовувати нежирну свинину або ж курячу грудку. Щоб дізнатися рецепт яловичих рулетиков, прочитайте ці поради.

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 25 мілілітрів
  • Шпик свинячий - 150 грам (сало)
  • Паприка сушена - 2 чайних ложки
  • Приправи - 1 Ст. Ложка( для м'яса)
  • Чебрець сушений - 2 чайних ложки
  • Морська сіль - 3 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 1
Шматок яловичої м'якоті вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите його від плівок і наріжте на пласти товщиною близько полусантіметра. Відбийте кожен шматочок молоточком для м'яса.
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть. Наріжте його півкільцями за допомогою гострого ножа.
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 3
У ступку покладіть базилік, чебрець, морську сіль, мелений перець, паприку і приправу для м'яса. Подрібніть все за допомогою маточки. Шматки яловичини натріть з одного боку сумішшю спецій.
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 4
На кожен шматочок м'яса кладіть половинку колечка лука, обертайте його в яловичину. Потім знову кладіть цибулю і загортати його шматочки, поки яловичина чи не перетвориться в рулет.
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 5
Отримані рулетики скріпіть в декількох місцях за допомогою зубочистки, щоб страва не розпалося в процесі приготування. Також це можна зробити, обернувши рулетики кулінарною ниткою.
рецепт яловичих рулетиков - фото крок 6
Візьміть форму для запікання і викладіть на її дно шматочки свинячого сала. На нього викладіть яловичі рулетки, змастіть їх рослинною олією. Викладіть зверху півкільця цибулі, приправити сіллю. Розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів і запікайте в ній рулети п'ятдесят-шістдесят хвилин.

Схожі рецепти