Рецепт яловичих рулетиков
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні рулети так популярні, так як м'ясо, приготоване подібним чином, завжди виходить соковитим, з насиченим смаком і ароматом. Це відбувається завдяки цибулі, який входить в начинку рулетів.
Якщо ви хочете нагодувати всю свою сім'ю смачним м'ясним блюдом, то віддайте перевагу рулетиками з цибулею. За рахунок технології приготування вони виходять дуже соковитими. Замість яловичини ви можете використовувати нежирну свинину або ж курячу грудку. Щоб дізнатися рецепт яловичих рулетиков, прочитайте ці поради.
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - 25 мілілітрів
- Шпик свинячий - 150 грам (сало)
- Паприка сушена - 2 чайних ложки
- Приправи - 1 Ст. Ложка( для м'яса)
- Чебрець сушений - 2 чайних ложки
- Морська сіль - 3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
Шматок яловичої м'якоті вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите його від плівок і наріжте на пласти товщиною близько полусантіметра. Відбийте кожен шматочок молоточком для м'яса.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть. Наріжте його півкільцями за допомогою гострого ножа.
У ступку покладіть базилік, чебрець, морську сіль, мелений перець, паприку і приправу для м'яса. Подрібніть все за допомогою маточки. Шматки яловичини натріть з одного боку сумішшю спецій.
На кожен шматочок м'яса кладіть половинку колечка лука, обертайте його в яловичину. Потім знову кладіть цибулю і загортати його шматочки, поки яловичина чи не перетвориться в рулет.
Отримані рулетики скріпіть в декількох місцях за допомогою зубочистки, щоб страва не розпалося в процесі приготування. Також це можна зробити, обернувши рулетики кулінарною ниткою.
Візьміть форму для запікання і викладіть на її дно шматочки свинячого сала. На нього викладіть яловичі рулетки, змастіть їх рослинною олією. Викладіть зверху півкільця цибулі, приправити сіллю. Розігрійте духовку до двохсот двадцяти градусів і запікайте в ній рулети п'ятдесят-шістдесят хвилин.