Розсольник на яловичих реберця
(покроковий рецепт з фото)
Ваше меню потребує ситно, апетитному і смачне першому блюді? Вашій увазі представляю супчик, який напевно відповідатиме усім Вашим побажанням. Рекомендую цей нескладний рецепт на замітку!
Поспішаю поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати розсольник на яловичих реберця. Це неймовірно пікантний супчик, в якому чудово поєднуються м'ясо, овочі, перлова крупа і мариновані огірочки. До речі, якщо перловка вам не до душі, її сміливо можна замінити рисом, наприклад. Спробуйте обов'язково!
- Яловичі ребра - 800 грам
- Цибулина - 1 штука(+ 1-2 штучки для бульйону)
- Спеції для бульйону - За смаком (лавровий лист, зелень, запашний перець)
- Крупа перлова - 3/4 склянки
- Картопля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Морква - 1 штука(+ пастернак за бажанням)
- Огірки - 3-4 штук (солоні або мариновані)
- Сіль і спеції - За смаком
1
Реберця вимийте і наріжте. Викладіть в каструлю і залийте водою, поставте на вогонь.
2
Додайте в каструлю очищену цибулину, зелень, спеції для аромату. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть 1.5-2 годину.
3
Коли м'ясо сварились, акуратно дістаньте його з каструлі, штам бульйон.
4
На сковороді розігрійте олію і обсмажте подрібнену цибулю з морквою. Додайте огірочки і обсмажте ще пару хвилин, помішуючи.
5
Окремо в підсоленій воді відваріть перловку (хвилин 10).
6
У каструлю з киплячим бульйоном викладіть нарізану картоплю, крупу, овочі.
7
Підсолити за смаком, додайте спеції. Викладіть назад в каструлю м'ясо і варіть ще хвилин 15.
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!
8
Підсолити за смаком, додайте спеції. Викладіть назад в каструлю м'ясо і варіть ще хвилин 15.
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!