Рецепт Розсольник на яловичих реберця фото

Розсольник на яловичих реберця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Реберця
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ваше меню потребує ситно, апетитному і смачне першому блюді? Вашій увазі представляю супчик, який напевно відповідатиме усім Вашим побажанням. Рекомендую цей нескладний рецепт на замітку!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами чудовою ідеєю, як приготувати розсольник на яловичих реберця. Це неймовірно пікантний супчик, в якому чудово поєднуються м'ясо, овочі, перлова крупа і мариновані огірочки. До речі, якщо перловка вам не до душі, її сміливо можна замінити рисом, наприклад. Спробуйте обов'язково!

  • Яловичі ребра - 800 грам
  • Цибулина - 1 штука(+ 1-2 штучки для бульйону)
  • Спеції для бульйону - За смаком (лавровий лист, зелень, запашний перець)
  • Крупа перлова - 3/4 склянки
  • Картопля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Морква - 1 штука(+ пастернак за бажанням)
  • Огірки - 3-4 штук (солоні або мариновані)
  • Сіль і спеції - За смаком
1
Реберця вимийте і наріжте. Викладіть в каструлю і залийте водою, поставте на вогонь.
2
Додайте в каструлю очищену цибулину, зелень, спеції для аромату. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть 1.5-2 годину.
3
Коли м'ясо сварились, акуратно дістаньте його з каструлі, штам бульйон.
4
На сковороді розігрійте олію і обсмажте подрібнену цибулю з морквою. Додайте огірочки і обсмажте ще пару хвилин, помішуючи.
5
Окремо в підсоленій воді відваріть перловку (хвилин 10).
6
У каструлю з киплячим бульйоном викладіть нарізану картоплю, крупу, овочі.
7
Підсолити за смаком, додайте спеції. Викладіть назад в каструлю м'ясо і варіть ще хвилин 15.
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!
8
Підсолити за смаком, додайте спеції. Викладіть назад в каструлю м'ясо і варіть ще хвилин 15.
Перед подачею можна доповнити розсольник сметаною.
Смачного!

Схожі рецепти