Аргентинські реберця

Аргентинські реберця
Кількість порцій: 3 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Готуємо аргентинські реберця — неймовірно соковиті, ніжні, апетитні, просто шикарні за смаком. повірте, ці реберця просто вражають всі смакові рецептори! неодмінно спробуйте!

опис приготування:

Ребра попередньо будемо маринувати в шикарному соусі з меду, масла, гірчиці і невеликої кількості темного пива. Обов'язково додамо розмарин — повірте, ваші гості і рідні будуть в повному захваті від такої страви. Подавати ребра до столу необхідно з соусом, також ви можете додати овочі або зелень.

  • ребра— 400 грам(свинина або яловичина)
  • мед— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 5-6 Ст. ложок
  • пиво— 100 мілілітрів(темне)
  • розмарин— 2 щіпки
  • часник— 4 зубчики
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Аргентинські реберця - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Аргентинські реберця - фото крок 2 У миску перекладіть мед і гірчицю, додайте оливкову олію.

Аргентинські реберця - фото крок 3 додайте розмарин, сіль і перець. Часник очистіть і пропустіть на пресі, додайте в маринад.

Аргентинські реберця - фото крок 4 Влейте пиво, після перемішайте всі компоненти маринаду. При бажанні можна додати спеції від себе.

Аргентинські реберця - фото крок 5 Ребра сполосніть і просушіть, залийте маринадом, залиште на 4-5 годин. Через деякий час переставте ребра в прогріту духовку і запікайте під фольгою 50-60 хвилин.

Аргентинські реберця - фото крок 6 Смачного!

Схожі рецепти

Баранячі реберця з рисом

Баранячі реберця з рисом

Рецепт приготування баранячих реберець з рисом. Рецепт не складний, поєднання баранини і рису дуже гарне. опис приготування: З рисом баранина поєднується дуже добре. Напевно, звичайно, це все давно знають. Цей рецепт - хороший привід нагадати відмінний смак такого поєднання. Розмарин сюди підх...

читати далі
Баранячі реберця, томління під цибулею

Баранячі реберця, томління під цибулею

Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. опис приготування: Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте точно за рецептом. правда, не обов'язково брати с...

читати далі
Мариновані свинячі реберця на грилі

Мариновані свинячі реберця на грилі

Аромат смаженого на вогні м'яса викликає моментальний апетит. Якщо ви шукайте свіжі ідеї для пікніка, тоді візьміть на замітку рецепт приготування маринованих свинячих реберець на грилі. опис приготування: Ці дивовижні мариновані свинячі реберця на грилі в домашніх умовах сподобаються всім люб...

читати далі
Реберця з баранини в духовці

Реберця з баранини в духовці

Найкращий варіант порадувати гостей на святі — так це приготувати і подати реберця з баранини в духовці в домашніх умовах! Будемо запікати в рукаві з чорносливом і травами. вишукано! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити реберця з баранини в духовці. Раніше я теж боялася гучних і ...

читати далі
Реберця до пива

Реберця до пива

Всім любителям гострих і соковитих м'ясних закусок я хочу присвятити цей простий рецепт реберець до пива. Виходить настільки соковито, і настільки смачно, що їх і варто запивати, найкраще — пивом! опис приготування: взагалі, якщо ви не відносите себе до шанувальників гострих пивних закусок, це...

читати далі