Рецепт Аргентинські реберця фото

Аргентинські реберця
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо, Субпродукти, Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Готуємо аргентинські реберця - неймовірно соковиті, ніжні, апетитні, просто шикарні за смаком. Повірте, ці реберця просто вражають всі смакові рецептори! неодмінно спробуйте!

Ребра попередньо будемо маринувати в шикарному соусі з меду, масла, гірчиці і невеликої кількості темного пива. Обов'язково додамо розмарин - повірте, ваші гості і рідні будуть в повному захваті від такої страви. Подавати ребра до столу необхідно з соусом, також ви можете додати овочі або зелень.

  • Ребра - 400 грам (свинина або яловичина)
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Пиво - 100 мілілітрів (темне)
  • Розмарин - 2 щіпки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
аргентинські реберця - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
аргентинські реберця - фото крок 2
У миску перекладіть мед і гірчицю, додайте оливкову олію.
аргентинські реберця - фото крок 3
Додайте розмарин, сіль і перець. Часник очистіть і пропустіть на пресі, додайте в маринад.
аргентинські реберця - фото крок 4
Влейте пиво, після перемішайте всі компоненти маринаду. При бажанні можна додати спеції від себе.
аргентинські реберця - фото крок 5
Ребра сполосніть і просушіть, залийте маринадом, залиште на 4-5 годин. Через деякий час переставте ребра в прогріту духовку і запікайте під фольгою 50-60 хвилин.
аргентинські реберця - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти