Аргентинські реберця
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо аргентинські реберця - неймовірно соковиті, ніжні, апетитні, просто шикарні за смаком. Повірте, ці реберця просто вражають всі смакові рецептори! неодмінно спробуйте!
Ребра попередньо будемо маринувати в шикарному соусі з меду, масла, гірчиці і невеликої кількості темного пива. Обов'язково додамо розмарин - повірте, ваші гості і рідні будуть в повному захваті від такої страви. Подавати ребра до столу необхідно з соусом, також ви можете додати овочі або зелень.
- Ребра - 400 грам (свинина або яловичина)
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 5-6 Ст. Ложок
- Пиво - 100 мілілітрів (темне)
- Розмарин - 2 щіпки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У миску перекладіть мед і гірчицю, додайте оливкову олію.
Додайте розмарин, сіль і перець. Часник очистіть і пропустіть на пресі, додайте в маринад.
Влейте пиво, після перемішайте всі компоненти маринаду. При бажанні можна додати спеції від себе.
Ребра сполосніть і просушіть, залийте маринадом, залиште на 4-5 годин. Через деякий час переставте ребра в прогріту духовку і запікайте під фольгою 50-60 хвилин.
Смачного!