Рецепт Баранячі реберця на грилі фото

Баранячі реберця на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Фрукти, Баранина, Гранат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Соковиті і ароматні, баранячі ребра стануть найяскравішим блюдом на вашому пікніку. Найголовніше - це правильно їх замаринувати, щоб позбутися від характерного запаху баранини. Для цього потрібні спеції.

Щоб баранячі реберця вийшли смачними і ніжними, вибирайте м'ясо молодої тварини. Не шкодуйте спецій і добре промаринується баранину. Обсмажуйте м'ясо на грилі з хорошим жаром, щоб реберця вийшли соковитими з хрусткою рум'яною скоринкою. Щоб дізнатися, як приготувати баранячі реберця на грилі, прочитайте цей рецепт.

  • Баранячі ребра - 1 кілограм
  • Зіра - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Паличка кориці - 1/2 штуки
  • Чорний перець горошком - 1 Чайна ложка
  • Гострий червоний перець - 1 щіпка
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Гранат - 1 штука
  • Оливкова олія - За смаком

Схожі рецепти