Баранячі реберця на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ароматні, баранячі ребра стануть найяскравішим блюдом на вашому пікніку. Найголовніше - це правильно їх замаринувати, щоб позбутися від характерного запаху баранини. Для цього потрібні спеції.
Щоб баранячі реберця вийшли смачними і ніжними, вибирайте м'ясо молодої тварини. Не шкодуйте спецій і добре промаринується баранину. Обсмажуйте м'ясо на грилі з хорошим жаром, щоб реберця вийшли соковитими з хрусткою рум'яною скоринкою. Щоб дізнатися, як приготувати баранячі реберця на грилі, прочитайте цей рецепт.
- Баранячі ребра - 1 кілограм
- Зіра - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Гвоздика - 2 штуки
- Паличка кориці - 1/2 штуки
- Чорний перець горошком - 1 Чайна ложка
- Гострий червоний перець - 1 щіпка
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Оливкова олія - За смаком