Рецепт Тушковані баранячі реберця фото

Тушковані баранячі реберця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-7
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування тушкованих баранячих реберець, як і все геніальне, вкрай простий, - закинули в казан і тушкуємо з цибулею і прянощами. Спробуйте, дуже смачно, можна хоч на фуршет, хоч на обід!

Опис приготування:

Такий ось класичний рецепт тушкованих баранячих реберець хочу вам сьогодні запропонувати. Блюдо дійсно універсальне - можна подавати на святковий стіл, як основне блюдо, або ж просто приготувати улюбленим домочадцям як доповнення до вже постраждалим домашнім гарніром на кшталт картоплі або гречаної каші. Повірте, відразу ж змінює настрій! Тому всім любителям м'яса розповідаю, як приготувати тушковані баранячі реберця!

  • Баранячі реберця - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
тушковані баранячі реберця - фото крок 1
1. Реберця розморожуємо і ділимо по дві-три штуки. Натираємо сіллю і перцем, а також зирой і іншими спеціями за смаком.
тушковані баранячі реберця - фото крок 2
2. Тепер в казані підігріваємо олію, і вже в розпечене масло викладаємо реберця. Посипаємо подрібненою цибулею і закриваємо кришкою.
тушковані баранячі реберця - фото крок 3
3. tusim 30- 40 хвилин, і можна подавати з будь-яким гарніром або з лавашем! Смачного!

Схожі рецепти