Тушковані баранячі реберця
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованих баранячих реберець, як і все геніальне, вкрай простий, - закинули в казан і тушкуємо з цибулею і прянощами. Спробуйте, дуже смачно, можна хоч на фуршет, хоч на обід!
Такий ось класичний рецепт тушкованих баранячих реберець хочу вам сьогодні запропонувати. Блюдо дійсно універсальне - можна подавати на святковий стіл, як основне блюдо, або ж просто приготувати улюбленим домочадцям як доповнення до вже постраждалим домашнім гарніром на кшталт картоплі або гречаної каші. Повірте, відразу ж змінює настрій! Тому всім любителям м'яса розповідаю, як приготувати тушковані баранячі реберця!
- Баранячі реберця - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Реберця розморожуємо і ділимо по дві-три штуки. Натираємо сіллю і перцем, а також зирой і іншими спеціями за смаком.
2. Тепер в казані підігріваємо олію, і вже в розпечене масло викладаємо реберця. Посипаємо подрібненою цибулею і закриваємо кришкою.
3. tusim 30- 40 хвилин, і можна подавати з будь-яким гарніром або з лавашем! Смачного!