Рецепт Баранячі реберця, томління під цибулею фото

Баранячі реберця, томління під цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Баранина, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким.

Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте точно за рецептом. Правда, не обов'язково брати саме ребра, можна взяти будь-які частини баранини. Лук додасть ніжний солодкуватий смак і аромат. Пробуйте!

  • Баранячі ребра - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 800 грам
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 1
1. Ребра помийте, інші відділи за іншими.
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 2
2. Покладіть на расколенному сковороду жиром вниз і дочекайтеся, коли жир розтопиться.
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 3
3. Лук наріжте півкільцями.
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 4
4. Змішайте всі спеції.
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 5
5. М'ясо перемішайте, приправити сіллю, поперчіть, додайте половину спецій, потім викладіть цибулю і залишилися спеції. Щільно закрийте і млоїте на невеликому вогні 1, 5 годину.
баранячі реберця, томління під цибулею - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти