Баранячі реберця, томління під цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким.
Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте точно за рецептом. Правда, не обов'язково брати саме ребра, можна взяти будь-які частини баранини. Лук додасть ніжний солодкуватий смак і аромат. Пробуйте!
- Баранячі ребра - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 800 грам
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ребра помийте, інші відділи за іншими.
2. Покладіть на расколенному сковороду жиром вниз і дочекайтеся, коли жир розтопиться.
3. Лук наріжте півкільцями.
4. Змішайте всі спеції.
5. М'ясо перемішайте, приправити сіллю, поперчіть, додайте половину спецій, потім викладіть цибулю і залишилися спеції. Щільно закрийте і млоїте на невеликому вогні 1, 5 годину.
6. Смачного!