Баранячі реберця з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування баранячих реберець з рисом. Рецепт не складний, поєднання баранини і рису дуже гарне.
З рисом баранина поєднується дуже добре. Напевно, звичайно, це все давно знають. Цей рецепт - хороший привід нагадати відмінний смак такого поєднання. Розмарин сюди підходить дуже добре.
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Реберця баранячі - 600 грам
- Розмарин - 1/2 Ст. Ложки
- Рис круглозерний - 250 грам
- Морква - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Для початку розрізаємо м'ясо так, щоб довелося по два реберця на кожен шматок.
2. У сковороду наливаємо рослинного масла, і на великому вогні обсмажити м'ясо, поки не утвориться рум'яна кірочка. В той же час, в середині м'ясо залишається сирим.
3. Тонкими часточками нарізаємо цибулю і на крупній тертці натираємо моркву. Тепер в сковороду слід додати овочі і м'ясо. Готувати протягом п'яти-десяти хвилин на середньому вогні. Після додамо листя розмарину.
4. У сковороду, де знаходиться м'ясо, висипаємо рис і трохи солимо. У маслі акуратно перемішуємо рис. Хвилин через п'ять у сковороду додаємо киплячої води, рис при цьому повинен злегка покритися. Слід пригасити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Поки не вбереться вода (готувати приблизно хвилин двадцять).