Рецепт Баранячі реберця з рисом фото

Баранячі реберця з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Баранина , Мал , Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування баранячих реберець з рисом. Рецепт не складний, поєднання баранини і рису дуже гарне.

Опис приготування:

З рисом баранина поєднується дуже добре. Напевно, звичайно, це все давно знають. Цей рецепт - хороший привід нагадати відмінний смак такого поєднання. Розмарин сюди підходить дуже добре.

  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Реберця баранячі - 600 грам
  • Розмарин - 1/2 Ст. Ложки
  • Рис круглозерний - 250 грам
  • Морква - 100 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
баранячі реберця з рисом - фото крок 1
1. Для початку розрізаємо м'ясо так, щоб довелося по два реберця на кожен шматок.
баранячі реберця з рисом - фото крок 2
2. У сковороду наливаємо рослинного масла, і на великому вогні обсмажити м'ясо, поки не утвориться рум'яна кірочка. В той же час, в середині м'ясо залишається сирим.
баранячі реберця з рисом - фото крок 3
3. Тонкими часточками нарізаємо цибулю і на крупній тертці натираємо моркву. Тепер в сковороду слід додати овочі і м'ясо. Готувати протягом п'яти-десяти хвилин на середньому вогні. Після додамо листя розмарину.
баранячі реберця з рисом - фото крок 4
4. У сковороду, де знаходиться м'ясо, висипаємо рис і трохи солимо. У маслі акуратно перемішуємо рис. Хвилин через п'ять у сковороду додаємо киплячої води, рис при цьому повинен злегка покритися. Слід пригасити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Поки не вбереться вода (готувати приблизно хвилин двадцять).

Схожі рецепти