Рецепт Баранячі реберця, томління з цибулею фото

Баранячі реберця, томління з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Баранина , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Складно приготувати баранину, щоб м'ясо стало м'яким, але залишилося соковитим. Для цього баранину потрібно саме томити. А вже якщо томити з цибулею, вийде просто відмінний результат. Заходьте і дивіться.

Опис приготування:

У цьому рецепті всього 2 основних інгредієнта, тому особливо міняти тут нічого. Але можна пограти зі спеціями: додати свої улюблені. Також цілком можна додати нарізаний зубчик часнику.

  • Баранячі ребра - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 800 грам
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr Зерна - 1/2 чайних ложки
  • Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 1
1. Реберця помийте, наріжте по одному.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 2
2. У добре розігріту сковороду викладіть ребра жиром вниз.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 3
3. Обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 4
4. Лук наріжте півкільцями.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 5
5. Змішайте зиру, коріандр і базилік.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 6
6. Щільно укладіть м'ясо в сковороді, посипте половиною спецій.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 7
7. Викладіть зверху цибулю, приправити сіллю, посипте спеціями.
баранячі реберця, томління з цибулею - фото крок 8
8. Накрийте кришкою і млоїте 1.5 години на невеликому вогні. Смачного!

Схожі рецепти