Аргентинська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Аргентинський соус «Cimicurri»

Аргентинський соус «Cimicurri»

Аргентинський соус "; чімічуррі" — смачне і ароматне доповнення до м'ясних, рибних страв. Американські соуси звичайно гострі, цей швидше пряний, ніж пекучий, з яскравим і свіжим смаком цитрусових. опис приготування: Аргентинський соус "; чімічуррі" готується дуже просто, буквально за лічені хв...

читати далі
Аргентинське м`ясне рагу

Аргентинське м`ясне рагу

Рецепт приготування м'ясного рогу. кількість порцій: 6 фарш з яловичини— 350 грам kopčënye sardel'ki— 300 грам мисливські ковбаски— 300 грам варёноеопчёная ковбаса— 300 грам білі хлібні крихти— 0,5 склянки часник— 1 зубчик велика цибулина— 2 штуки яйце— 1 штука біла консервована квасоля— 400 гр...

читати далі
Чімічуррі стейк

Чімічуррі стейк

Cimicurri — традиційний соус до смаженого м'яса з Латинської Америки. У цих країнах дуже люблять і вміють готувати стейки, і завжди подають до них це доповнення. Давайте спробуємо повторити поєднання. опис приготування: Найважливіше в такому блюді — вибрати якісне м'ясо, а також чітко дотримув...

читати далі
М'ятний соус чімічуррі

М'ятний соус чімічуррі

Чімічуррі хороший тим, що поєднується з будь-якими видами м'яса (і не тільки), приготованими на грилі: маючи свій впізнаваний смак і характер, він тим не менш не забиває, а підкреслює яскравий смак м'яса. опис приготування: Просунуті м'ясоїди знають: якщо ви хочете м'яса, багато ароматного, со...

читати далі
Гострий суп з квасолею

Гострий суп з квасолею

кажуть, що занадто гострі страви шкідливі для шлунка. Але гострий супчик дуже добре приготувати в зимовий морозний вечір. Він добре зігріває. опис приготування: думаю, гострий суп, який ми сьогодні приготуємо, припаде до смаку і вам. Зазвичай гострі страви люблять і готують в Середній Азії і н...

читати далі
Севіче з лосося

Севіче з лосося

Якщо ви любите свіжу рибу, то вам варто неодмінно дізнатися як приготувати севіче з лосося. Це легке блюдо з ніжною маринованої риби з авокадо. Корисне і смачне ласощі для перекусу. опис приготування: Склад севиче може змінюватися на ваш розсуд. наприклад, до риби і авокадо дуже смачно додават...

читати далі
Сопапіллас

Сопапіллас

Сопапіллас - це проста випічка родом з Південної Америки. Її ще називають "; швидкий хліб ";. Являє собою квадрати або трикутники тесту, які смажать у фритюрі. Спробуємо їх зробити разом! опис приготування: Вироби зовсім не схожі на звичний нам хліб, та й на коржі теж. Швидше нагадують такі ли...

читати далі
Стейк і чімічуррі соус

Стейк і чімічуррі соус

Не треба боятися смажити будинку стейки. Насправді весь секрет в правильно підібраному м'ясі і парі тренувань, щоб зробити необхідну прожарювання. А рецепт є! опис приготування: Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати стейк і чімічуррі соус. Це класична подача страви в країнах П...

читати далі
Sup за аргентинця

Sup за аргентинця

Густий і насичений суп по-аргентинськи припаде до душі любителям грунтовної і ситної їжі. Незважаючи на своє заморське походження, продукти для такого супу можна купити в будь-якому магазині! опис приготування: Гостроту супу можна регулювати на свій смак за допомогою перцю чилі. А ось кількіст...

читати далі
Свинина з бананами

Свинина з бананами

Десь в далекій Південній Америці не їдять так часто картоплю, як ми, а вважають за краще банани. Їх готують разом з м'ясом в гарячих стравах. Спробуйте самі це цікаве поєднання за моїм рецептом. опис приготування: М'які і солодкі плоди доповнять своїм смаком інші інгредієнти. Аромат вас так і ...

читати далі
Тропічний смузі

Тропічний смузі

тропічний смузі — густий коктейль з тропічних фруктів, при цьому частина з них повинна бути в замороженому вигляді. Тоді коктейль виходить густий, в міру холодний, оксамитовий. Це корисно і здорово! опис приготування: Для приготування тропічного смузі знадобиться: апельсиновий сік, йогурт і тр...

читати далі