Стейк з баранини на сковороді

Рецепт Стейк з баранини на сковороді фото

Простий і швидкий спосіб приготувати соковитий і апетитний стейк з баранячого м'яса. Головний секрет - знайти хороший шматочок м'якоті. Решта - справа техніки. Дивіться рецепт. При приготуванні стейка головне - гарненько розігріти сковороду. Баранина повинна бути свіжою.Отже, приступаємо до приготування стейка з баранини на сковороді:1. М'ясо пом...

Читати далі

Стейк і чімічуррі соус

Рецепт Стейк і чімічуррі соус фото

Не треба боятися смажити будинку стейки. Насправді весь секрет в правильно підібраному м'ясі і парі тренувань, щоб зробити необхідну прожарювання. А рецепт є! Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати стейк і чімічуррі соус. Це класична подача страви в країнах Південної Америки, особливо вона любима в Аргентині. Там м'ясо запікають н...

Читати далі

Аргентинська кухня має репутацію однієї з найбільш різноманітних і смачних кухонь світу. Вона поєднує в собі впливи європейської, індіанської і африканської кухонь, що робить її унікальною і дивовижною.

Одним із найвідоміших і популярних страв аргентинської кухні є біфштекс (асадо). Це товсті шматки м'яса, які смажаться на вугіллі. Середньої розміру біфштекси готуються з яловичини або свинини і подаються зі свіжими овочами, гарніром і соусами. Також варто спробувати емпанадас - м'ясні або овочеві пиріжки з начинкою із м'яса, картоплі, цибулі та спецій.

Ще однією смачною та популярною стравою є арроз кон польо - ризотто з куркою та овочами. Це страва, що готується великими порціями, із запашною начинкою зі свіжих овочів, рису та смаженої курки.

Десертами аргентинської кухні є дуже смачні і різноманітні торти, такі як торт "дульче де лече" (кремовий торт зі згущеного молока), торт "медовий" (медовий торт з кремом), торт "панчо" (торт зі смаженою карамелізованою бананою та вишнями). Також варто спробувати "алфажорес" - традиційні аргентинські печива з солодким начинкою з молочного крему.

Аргентина відома своїми смачними вина, і під час приготування страв аргентинської кухні використовуються виноградні вина різних сортів досить високої якості, такі як Мальбек, Каберне та Мерло.

Наступним смачним і популярним стравою є "чорне гарбузове рагу" (locro) - густий гарбузовий суп із м'ясом та кукурудзою, приправлений спеціями. Ця страва є традиційною стравою в день Незалежності Аргентини та Перу.

Також варто спробувати "міланезу" - котлету зі смаженої в паніровці та приправленої лимоном. Це страва, яка походить від італійської кухні, але вона стала надзвичайно популярною в Аргентині та інших країнах Південної Америки.

Крім того, в Аргентині є багато різноманітних страв, які варто спробувати, такі як "чорна паелла" (паелла з морепродуктами), "кордобез" (традиційний мигдальний торт з кремом) та "кіртос" (солодкі пиріжки із начинкою з солодкої гуави).

Усі ці страви можуть бути супроводжені традиційним аргентинським напоєм - мате. Це напій зі сушеними листями йерба-мате, який має багато корисних властивостей і є популярним у всьому світі.

У підсумку, аргентинська кухня - це поєднання різноманітних культурних впливів та багатої кулінарної спадщини. Вона пропонує безліч смачних та незабутніх страв, які варто спробувати, коли ви знаходитесь в Аргентині або готуєте їх вдома.

На нашому сайті можна знайти рецепти таких страв, як біфштекс, емпанадас, арроз кон польо, міланезу та багато інших страв. Кожен рецепт містить детальні інструкції з приготування та фотографії, що дозволяє легко розібратися з процесом готування.

Крім того, на сайті є корисні поради з вибору та приготування інгредієнтів, а також рецепти соусів та гарнірів, які доповнюють основні страви.

Загалом, сайт kuhari.com.ua - це чудовий джерело для тих, хто цікавиться аргентинською кухнею та хоче спробувати готувати її страви вдома. Рецепти на сайті дуже детальні та зрозумілі, що дозволяє навіть початківцям легко зробити смачні аргентинські страви.

Churasko

Рецепт Churasko фото

Хочете побалувати себе і своїх гостей незвичайним, дуже смачним м'ясним блюдом? Тоді приготуйте чураско. Це ароматне, смачне, але зовсім нескладна в приготуванні смажене м'ясо на грилі. Готувати чураско зовсім нескладно, адже це, по суті, будь-смажене на відкритому вогні м'ясо. Класичний рецепт чураско дуже простий: м'ясо натирають сіллю і перцем...

Читати далі

Салат «Цезар» з лимонно-медової заправкою

Рецепт Салат «Цезар» з лимонно-медової заправкою фото

Продовжуючи експериментувати з найсмачнішим, на мій погляд, салатом, хочу поділитися з вами чудовим результатом. Легкий, апетитний, нескладний в процесі, його просто неможливо не спробувати. Перед вами класна ідея, як приготувати салат "Цезар" з лимонно-медової заправкою. Це чудова альтернатива класичному варіанту з анчоусами. Курка в даному випа...

Читати далі

Аргентинські реберця

Рецепт Аргентинські реберця фото

Готуємо аргентинські реберця - неймовірно соковиті, ніжні, апетитні, просто шикарні за смаком. Повірте, ці реберця просто вражають всі смакові рецептори! неодмінно спробуйте! Ребра попередньо будемо маринувати в шикарному соусі з меду, масла, гірчиці і невеликої кількості темного пива. Обов'язково додамо розмарин - повірте, ваші гості і рідні буд...

Читати далі

Аргентинське м`ясне рагу

Рецепт Аргентинське м`ясне рагу фото

Рецепт приготування м'ясного рогу. Кількість порцій: 6Фарш з яловичини -  350 грамkopčënye sardel'ki -  300 грамМисливські ковбаски -  300 грамВарёноеопчёная ковбаса -  300 грамБілі хлібні крихти -  0, 5 склянкиЧасник -  1 зубчикВелика цибулина -  2 штукиЯйце -  1 штукаБіла консервована квасоля -  400 грамЧервона консервована квасоля -  400 грамО...

Читати далі

Чімічуррі стейк

Рецепт Чімічуррі стейк фото

Cimicurri - традиційний соус до смаженого м'яса з Латинської Америки. У цих країнах дуже люблять і вміють готувати стейки, і завжди подають до них це доповнення. Давайте спробуємо повторити поєднання. Найважливіше в такому блюді - вибрати якісне м'ясо, а також чітко дотримуватися пропорції інгредієнтів для соусу. Але спочатку вам необхідно вивчит...

Читати далі

М'ясо в Азії

Рецепт М'ясо в Азії фото

В Азії завжди вміли і вміють швидко і смачно приготувати м'ясо з різними овочами. Сьогодні ми спробуємо відтворити один із способів приготування м'яса по-азійському. Азіатська кухня мені дуже подобається своєю простотою і швидкістю приготування. І найголовніше - це смачно і корисно! Уявляю на ваш суд рецепт м'яса по-азійському з фото. Виходить см...

Читати далі

Sup за аргентинця

Рецепт Sup за аргентинця фото

Густий і насичений суп по-аргентинськи припаде до душі любителям грунтовної і ситної їжі. Незважаючи на своє заморське походження, продукти для такого супу можна купити в будь-якому магазині! Гостроту супу можна регулювати на свій смак за допомогою перцю чилі. А ось кількість прянощів зменшувати не рекомендую - відчуйте аргентинську пристрасть! Я...

Читати далі

Свинина з базиліком

Рецепт Свинина з базиліком фото

Прекрасне поєднання базиліка і свинини. Приправи здатні підсилити і поліпшити смак страви, якщо вони правильно підібрані. Дуже рекомендую класичний рецепт свинини з базиліком. Вирішила приготувати свинину з базиліком в домашніх умовах за традиційним рецептом - з травами. До вибору спецій завжди раджу підходити з особливою ретельністю, щоб не зіпс...

Читати далі

Міланес з яловичини

Рецепт Міланес з яловичини фото

Рецепт приготування Міланес з яловичини. В Аргентині це блюдо дуже популярно і відомо. Для вечері або обіду м'ясні скибочки, приготовані за даним рецептом, підійдуть якнайкраще. Блюдо виходить ситним і смачним.Яловичина -  500 грамЛимон -  1 штукаЯйця -  2 штукиПетрушка, гілочки -  4 штукиЧасник -  2 зубчикиСіль і перець -  1 За смакомПанірувальн...

Читати далі

Соус «Demi-голос»

Рецепт Соус «Demi-голос» фото

Це класичний французький соус. Зазвичай він подається до смаженого м'яса, іноді - до риби. А також до перших страв - супів. Якщо хочете приготувати цей соус самостійно, доведеться трохи повозитися. Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо! ...

Читати далі

Свинина з бананами

Рецепт Свинина з бананами фото

Десь в далекій Південній Америці не їдять так часто картоплю, як ми, а вважають за краще банани. Їх готують разом з м'ясом в гарячих стравах. Спробуйте самі це цікаве поєднання за моїм рецептом. М'які і солодкі плоди доповнять своїм смаком інші інгредієнти. Аромат вас так і буде вабити спробувати блюдо, але приготуйтеся до незвичайних відчуттів у...

Читати далі

Аргентинський соус «Cimicurri»

Рецепт Аргентинський соус «Cimicurri» фото

Аргентинський соус "чімічуррі" - смачне і ароматне доповнення до м'ясних, рибних страв. Американські соуси звичайно гострі, цей швидше пряний, ніж пекучий, з яскравим і свіжим смаком цитрусових. Аргентинський соус "чімічуррі" готується дуже просто, буквально за лічені хвилини. У Південній Америці кожна жінка знає, як приготувати цей соус. Інгреді...

Читати далі

Трубочки з лавашу, запечені в духовці

Рецепт Трубочки з лавашу, запечені в духовці фото

Дуже проста закуска. В якості начинки можна використовувати різні продукти, головне, щоб вони не були сирими. Я зробила трубочки з відвареним рисом. Спочатку потрібно приготувати начинку для лаваша. Потім поріжемо лаваш смужками і закрутимо з начинкою в трубочки. Запікаємо в духовці. От і все! Лаваш тонкий -  1 штукаРис варений -  1 СклянкаЯйце -...

Читати далі