Рецепт Соус «Demi-голос» фото

Соус «Demi-голос»
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Соуси, До м'яса

Це класичний французький соус. Зазвичай він подається до смаженого м'яса, іноді - до риби. А також до перших страв - супів. Якщо хочете приготувати цей соус самостійно, доведеться трохи повозитися.

Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!

1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.

2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.

3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.

4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.

Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!


  • Селера - 120 грам
  • Яловичі кістки з м'ясом - 2 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!

1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.

2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.

3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.

4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.

Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!

Схожі рецепти