Рецепт Соус «Demi-голос» фото

Соус «Demi-голос»
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Це класичний французький соус. Зазвичай він подається до смаженого м'яса, іноді - до риби. А також до перших страв - супів. Якщо хочете приготувати цей соус самостійно, доведеться трохи повозитися.

Опис приготування:

Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!

1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.

2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.

3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.

4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.

Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!


  • Селера - 120 грам
  • Яловичі кістки з м'ясом - 2 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!

1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.

2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.

3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.

4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.

Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!

Схожі рецепти