Соус «Demi-голос»
(покроковий рецепт з фото)
Це класичний французький соус. Зазвичай він подається до смаженого м'яса, іноді - до риби. А також до перших страв - супів. Якщо хочете приготувати цей соус самостійно, доведеться трохи повозитися.
Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!
1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.
2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.
3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.
4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.
Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!
- Селера - 120 грам
- Яловичі кістки з м'ясом - 2 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Це оригінальний і дорогий соус, який цілком можна приготувати самостійно. Головне - запастися потрібними інгредієнтами і терпінням. Отже, приступимо!
1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.
2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.
3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.
4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.
Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!
1. Яловичі кістки та овочі цілком складіть на деко і запечіть в духовці до коричневого кольору.
2. Потім складіть кістки і овочі в каструлю з водою і на дуже повільному вогні варите протягом доби.
3. Одержаний насичений бульйон потрібно процідити. Додайте в нього вино і сіль за смаком.
4. Цю суміш поставте на вогонь і уварити до потрібно густоти.
Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!