Рецепт Аджика сільська (соус до м'яса) фото

Аджика сільська (соус до м'яса)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Соуси, До м'яса

Навіть якщо ви майстерно готуєте соуси до м'яса, подивіться, як приготувати аджику сільську (соус до м'яса). Помідори, часник, солодкий і гострий перець і овочі - і це лише менша частина інгредієнтів.

Аджика готується дуже просто: досить лише очистити всі інгредієнти від кісточок, нарізати невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку і проварити. Такий соус можна зберігати в стерилізованих банках близько 6 місяців. Найкраще овочева аджика підходить до м'яса, рибі і навіть обсмаженою овочам. Обов'язково пробуйте аджику на сіль і спеції під час приготування. Можливо, вам захочеться зробити її більш солодкою або солоною.

  • Помідор - 400 грам
  • Часник - 30 грам
  • Перець солодкий - 200 грам
  • Перець гострий - 30 грам
  • Яблуко - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Морква - 200 грам
  • Сіль - 20 грам
  • Цукор - 40 грам
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Запашний перець - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Кріп - За смаком
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 1
1. Всі інгредієнти (помідори, солодкий і гострий перець, ріпчаста цибуля, яблуко і моркву) очистіть від кісточок і наріжте невеликими шматочками.
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 2
2. Пропустіть нарізані овочі через м'ясорубку разом з часником. Овочеву масу перекладіть в каструлю, додайте сіль, цукор, спеції і зелень. Перемішайте, доведіть до кипіння і на невеликому вогні кип'ятіть 30 хвилин.
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 3
3. Потім додайте оцет, перемішайте і варіть ще 5 хвилин. Перекладіть аджику в стерилізовані банки, закрийте стерилізованими кришками. Смачного!

Схожі рецепти