Рецепт Аджика сільська (соус до м'яса) фото

Аджика сільська (соус до м'яса)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Навіть якщо ви майстерно готуєте соуси до м'яса, подивіться, як приготувати аджику сільську (соус до м'яса). Помідори, часник, солодкий і гострий перець і овочі - і це лише менша частина інгредієнтів.

Опис приготування:

Аджика готується дуже просто: досить лише очистити всі інгредієнти від кісточок, нарізати невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку і проварити. Такий соус можна зберігати в стерилізованих банках близько 6 місяців. Найкраще овочева аджика підходить до м'яса, рибі і навіть обсмаженою овочам. Обов'язково пробуйте аджику на сіль і спеції під час приготування. Можливо, вам захочеться зробити її більш солодкою або солоною.

  • Помідор - 400 грам
  • Часник - 30 грам
  • Перець солодкий - 200 грам
  • Перець гострий - 30 грам
  • Яблуко - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Морква - 200 грам
  • Сіль - 20 грам
  • Цукор - 40 грам
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Запашний перець - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Кріп - За смаком
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 1
1. Всі інгредієнти (помідори, солодкий і гострий перець, ріпчаста цибуля, яблуко і моркву) очистіть від кісточок і наріжте невеликими шматочками.
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 2
2. Пропустіть нарізані овочі через м'ясорубку разом з часником. Овочеву масу перекладіть в каструлю, додайте сіль, цукор, спеції і зелень. Перемішайте, доведіть до кипіння і на невеликому вогні кип'ятіть 30 хвилин.
аджика сільська (соус до м'яса) - фото крок 3
3. Потім додайте оцет, перемішайте і варіть ще 5 хвилин. Перекладіть аджику в стерилізовані банки, закрийте стерилізованими кришками. Смачного!

Схожі рецепти