Рецепт Сільська юшка з квасолі з шинкою фото

Сільська юшка з квасолі з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, По-селянськи

Рецепт приготування сільської юшки з квасолі з шинкою. Юшка виходить досить ситної і дуже смачною.

Сільський стиль приготування ситної і смачної юшки. Блюдо включає в себе багато різних інгредієнтів, але основні - це рубана шинка і квасоля.

  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Шинка - 350 грам
  • Паста-томат - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Оливки - 10 штук
  • Часник - 4 штуки
  • Свинячий бульйон - 1 літр
  • Темна квасоля - 1 Склянка
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 1
1. З вечора замочуємо квасолю, потім її добре промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо варитися. Після того як квасоля закипить, потрібно злити воду, квасоля промиваємо, знову заливаємо свіжу воду і ставимо варитися. Все це повторюємо ще раз. Останній раз квасоля заливаємо свинячим бульйоном.
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 2
2. Поки доварюється квасоля, готуємо піджарку. Для цього нарізаємо кубиками цибулю і підсмажуємо його в рослинному маслі. Підсмажувати можна по-різному: можна щоб лук був підрум'яненим, а можна тільки злегка підсмажену.
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 3
3. Толстой соломкою нарізаємо рубану шинку. Смажена або варена свинина може легко підійти замість шинки. Так само підійде копчена грудинка, ковбаса або курка.
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 4
4. Через давилку пропускаємо часник, і нарізаємо зовсім трохи зеленої цибулі.
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 5
5. Додаємо часнику, шинки, смаженої цибулі до готової квасолі, і все ретельно перемішуємо. За смаком додаємо спецій і солимо. На маленькому вогні хвилини на три залишаємо на плиті. У самому кінці додаємо зеленої цибулі.
сільська юшка з квасолі з шинкою - фото крок 6
6. Готову юшку наливаємо в глибоку тарілку або в глиняну миску, додаємо ложечку сметани і порізаних зелених оливок.

Схожі рецепти