Сільська юшка з квасолі з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сільської юшки з квасолі з шинкою. Юшка виходить досить ситної і дуже смачною.
Сільський стиль приготування ситної і смачної юшки. Блюдо включає в себе багато різних інгредієнтів, але основні - це рубана шинка і квасоля.
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - - За смаком
- Шинка - 350 грам
- Паста-томат - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оливки - 10 штук
- Часник - 4 штуки
- Свинячий бульйон - 1 літр
- Темна квасоля - 1 Склянка
1. З вечора замочуємо квасолю, потім її добре промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо варитися. Після того як квасоля закипить, потрібно злити воду, квасоля промиваємо, знову заливаємо свіжу воду і ставимо варитися. Все це повторюємо ще раз. Останній раз квасоля заливаємо свинячим бульйоном.
2. Поки доварюється квасоля, готуємо піджарку. Для цього нарізаємо кубиками цибулю і підсмажуємо його в рослинному маслі. Підсмажувати можна по-різному: можна щоб лук був підрум'яненим, а можна тільки злегка підсмажену.
3. Толстой соломкою нарізаємо рубану шинку. Смажена або варена свинина може легко підійти замість шинки. Так само підійде копчена грудинка, ковбаса або курка.
4. Через давилку пропускаємо часник, і нарізаємо зовсім трохи зеленої цибулі.
5. Додаємо часнику, шинки, смаженої цибулі до готової квасолі, і все ретельно перемішуємо. За смаком додаємо спецій і солимо. На маленькому вогні хвилини на три залишаємо на плиті. У самому кінці додаємо зеленої цибулі.
6. Готову юшку наливаємо в глибоку тарілку або в глиняну миску, додаємо ложечку сметани і порізаних зелених оливок.