Рецепт Юшка сільська фото

Юшка сільська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Карась
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Моя незабутня бабуся варила юшку тільки в грубці, в чавунці - виходило моторошно смачно і ароматно. Карасі, свіжа зелень, картопелька… ммм… смакота!

Опис приготування:

Приготуйте на обід ароматну і ситну юшку з карасів, овочів і спецій.

  • Вода - 2 L
  • Карась - 350 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Горілка - 50 мілілітрів
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Сало солоне - 10 грам
  • Сіль морська - 3 грами
  • Часник - 2 зубчики
юшка сільська - фото крок 1
Щоб приготувати юшку, потрібно взяти свіжих карасів, цибуля, кріп, картопля, лавровий лист, запашний перець, воду, горілку. Для заправки потрібно взяти часник, кріп, сало, сіль.
юшка сільська - фото крок 2
Не секрет, що найкраща вуха виходить з карасів. Тому візьмемо 2 штуки карасів. Рибок потрібно почистити-витягнути зябра, распотрошить. Вимити, обсушити паперовим рушником.
юшка сільська - фото крок 3
Порізати порційно. Видалити плавники, жовч. Ні в якому разі не ріжте на дрібні шматочки, розпливеться по бульйону, і не вийде спробувати соковитого м'яска.
юшка сільська - фото крок 4
Рибу викласти в каструлю. Додати половину цибулини, гілочки кропу.
юшка сільська - фото крок 5
Залити холодною водою. Поставити на повільний вогонь. УВАГА! До закипання потрібно влити в бульйон 50 мл горілки і тоді ваша вуха отримає яскравий насичений аромат. Варити протягом 20 хвилин, знімаючи піну, що утворюється.
юшка сільська - фото крок 6
Юшка НЕ ​​вариться тільки з риби, тому тим часом потрібно нарізати кубиками половину цибулини. Почистити, помити і нарізати кубиками картоплю.
юшка сільська - фото крок 7
Приготувати заправку. Дрібно нарізати кріп, сало, два зубчики часнику. Ретельно розтерти.
юшка сільська - фото крок 8
Через 20 хвилин половинку лука і кріп вийняти з бульйону. Додати в бульйон картоплю і цибулю. Варити ще 15-20 хвилин.
юшка сільська - фото крок 9
Додати сіль, лавровий лист і запашний перець. Варити 5-7 хвилин.
юшка сільська - фото крок 10
Лавровий лист вийняти. Додати заправку. Розмішати. Варити на вогні 1 хвилину.
юшка сільська - фото крок 11
Дати настоятися вусі 10-15 хвилин. Юшка готова. Подавати юшку до обіду.

Схожі рецепти