Сільська піца з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Чесно вам зізнаюся, що поки я сама не спробувала цей рецепт, то він мені здавався збоченням. Так і є, не брешу. Адже я не звикла бачити таке поєднання продуктів, та ще в цій випічці.
Але думка моя змінилося. Виявилося, цей варіант дуже смачний. Тому із задоволенням розповім вам, як приготувати сільську піцу з картоплею. Тісто у мене ж було заздалегідь замішано на дріжджах. Підійде найпростіший рецепт. А начинку обов'язково збережіть незмінною, тоді буде дуже ситно.
- Тісто дріжджове - 300 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Картопля - 3 штуки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Ковбаса копчена - 80 грам
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Круглу форму для випічки змастіть маслом. Тісто розтягніть по формі. Змастіть його кетчупом.
Картопля заздалегідь відварити в підсоленій воді. Почистіть його і наріжте слайсами. Вставте їх у тісто.
Ковбасу наріжте брусочками. Покладіть їх поверх картоплі.
Змастіть верхній шар майонезом. Зверху розподіліть, як вам завгодно, промиту і нарізану зелень.
В кінці натріть сир на крупній тертці.
Запікайте піцу при 160 градусах протягом 30-40 хвилин до готовності. Смачного!