Сільська картопля
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - один з ходових овочів у багатьох країнах. І кожен раз з нього можна зробити щось нове. У мене сім'я дивується з того, як по-різному я весь час подаю страви з картоплі.
І ви теж можете це робити постійно. Запишіть ще один рецепт в ваше домашнє меню. Про те, як приготувати сільську картоплю, я розповіла нижче. Вона виходить золотистою, хрусткою зовні і м'якою всередині. Ці три параметри для мене пріоритетні в такому гарнір. Часник і правильно підібрані спеції дають неповторний смак.
- Картопля молода - 1 кілограм
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (куркума, солодка паприка, прованські трави)
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Молода картопля добре промийте, і наріжте його великими часточками.
Всі спеції змішайте з маслом.
Картопля перемішайте з сіллю, спеціями і маслом.
Деко застеліть папером для випічки. На неї викладіть картопляні дольки. Приберіть їх в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Тепер дрібно наріжте часник і подрібніть часник. Змішайте ці інгредієнти.
Для 5 хвилин до готовності посипте блюдо кропом і часником. Ароматна сільська картопля готова!