Рецепт Ананасовий соус фото

Ананасовий соус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Ананас
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Соуси

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ананасовий соус. У нього яскравий тропічний смак, в якому поєднується солодке і гостре. Ділюся рецептом!

Ананаспідійде як свіжий, так і заморожений. Консервований брати не рекомендую, він занадто солодкий. Замість соєвого соусу можна взяти тамарі, смак вийде ще цікавіше. Кокосовий цукор можна замінити на сироп агави. Якщо любите гостре, використовуйте гострий перчик чилі замість порошку. Такий соус ідеально підійде для вареного рису, смаженого тофу або салатів зі свіжих овочів. Рекомендую спробувати, соус виходить фантастично смачним!

  • Ананас - 70 грам
  • Ананасовий сік - 180 мілілітрів
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
  • Рисовий оцет - 25 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі - За смаком
  • Кокосовий цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 40-50 мілілітрів
  • Імбир - 20 грам
ананасовий соус - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
ананасовий соус - фото крок 2
Перекладіть всі інгредієнти в чашу блендера. Подрібніть до однорідної консистенції.
ананасовий соус - фото крок 3
Перелийте суміш в каструлю з товстим дном. Почніть нагрівати суміш на середньому вогні, постійно помішуючи. Коли суміш стане досить густою, зніміть соус з плити.
ананасовий соус - фото крок 4
Перелийте соус в баночку. Коли він охолоне, то стане ще густішою.
ананасовий соус - фото крок 5
Ананасовий соус готовий, смачного!

Схожі рецепти