Ананасовий десерт
(покроковий рецепт з фото)
Мені завжди подобалося концентроване молоко додавати в каву, тому італійський десерт з цим молоком припав до смаку. Легкий, повітряний з консервованими ананасами і кедровими горішками.
Нижче в рецепті я розповім вам, як приготувати ананасовий десерт без випічки з концентрованого молока. З ним відмінно поєднуються за смаком консервовані ананаси і кедрові горішки. В італійській кухні в страви найчастіше додають кедрові горіхи. В цьому десерті ви можете замінити їх на подрібнений смажений мигдаль.
- Молоко - 300 мілілітрів (концентроване)
- Ананас консервований - 1/2 штуки (банку)
- Горіхи кедрові - 70 грам (або мигдаль)
- Желатин - 15 грам (швидкорозчинний)
Підготуйте необхідні продукти. Ананаси відкиньте на сито, сироп злийте.
Желатинзамочити в сиропі, відставте на 15 хвилин для набухання.
Желатинрозпустіть на повільному вогні, не кип'ятіть. Зніміть з вогню, збивайте міксером до пишної піни, повільно вливаючи концентроване молоко.
Розлийте масу по силіконовим формочках, поставте на 1 час в холодильник. Розкладіть поверх трохи схопився желе шматочки ананаса і кедрові горішки. Поставте десерт в холодильник до повного застигання.
Подавайте десерт з шматочками ананаса і горішками. Смачного!