Рецепт Ананасовий десерт фото

Ананасовий десерт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Ананас
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Солодке, Десерти, Желе

Мені завжди подобалося концентроване молоко додавати в каву, тому італійський десерт з цим молоком припав до смаку. Легкий, повітряний з консервованими ананасами і кедровими горішками.

Нижче в рецепті я розповім вам, як приготувати ананасовий десерт без випічки з концентрованого молока. З ним відмінно поєднуються за смаком консервовані ананаси і кедрові горішки. В італійській кухні в страви найчастіше додають кедрові горіхи. В цьому десерті ви можете замінити їх на подрібнений смажений мигдаль.

  • Молоко - 300 мілілітрів (концентроване)
  • Ананас консервований - 1/2 штуки (банку)
  • Горіхи кедрові - 70 грам (або мигдаль)
  • Желатин - 15 грам (швидкорозчинний)
ананасовий десерт - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Ананаси відкиньте на сито, сироп злийте.
ананасовий десерт - фото крок 2
Желатинзамочити в сиропі, відставте на 15 хвилин для набухання.
ананасовий десерт - фото крок 3
Желатинрозпустіть на повільному вогні, не кип'ятіть. Зніміть з вогню, збивайте міксером до пишної піни, повільно вливаючи концентроване молоко.
ананасовий десерт - фото крок 4
Розлийте масу по силіконовим формочках, поставте на 1 час в холодильник. Розкладіть поверх трохи схопився желе шматочки ананаса і кедрові горішки. Поставте десерт в холодильник до повного застигання.
ананасовий десерт - фото крок 5
Подавайте десерт з шматочками ананаса і горішками. Смачного!

Схожі рецепти