Рецепт Ананасовий чізкейк-парфе фото

Ананасовий чізкейк-парфе
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Ананас
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Солодке, Десерти

Деякі назви страв можуть ввести вас в ступор. Як це зробити? розумієш, приблизно, що це повинно бути, але навіть боїшся спробувати. Цей рецепт також може вас налякати, але на ділі все просто.

У покрокової інструкції описано, як приготувати ананасовий чізкейк-парфе. Що ж це таке? З чизкейка візьмемо основу - печиво та вершковий сир, а парфе подарував нам форму. В результаті вийшов повітряний десерт з фруктами. Йому необхідно лише настоятися в холодильнику перед подачею, в іншому - все просто.

  • Rikotta - 450 грам
  • Грецький йогурт - 240 грам
  • Цукор - 50 грам (білий)
  • Консервований ананас - 960 грам (шматочками)
  • Консервований ананас - 8 штук (кільцями)
  • Цукрове печиво - 400 грам
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
ананасовий чізкейк-парфе - фото крок 1
1. Міксером збийте разом рикотту, сіль, йогурт, цукор і ванільний екстракт.
ананасовий чізкейк-парфе - фото крок 2
2. Печиво перетворите в дрібну крихту. Розкладіть по рівним порціях в 8 стаканчиків або креманок.
ананасовий чізкейк-парфе - фото крок 3
3. Потім викладіть ананас (шматочками).
ананасовий чізкейк-парфе - фото крок 4
4. А потім розлийте сирну масу. Залиште десерт на 3 години в холодильнику до повного застигання.
ананасовий чізкейк-парфе - фото крок 5
5. Перед подачею прикрасьте чізкейк-парфе кільцями ананаса. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти