Ананасовий чізкейк-парфе
(покроковий рецепт з фото)
Деякі назви страв можуть ввести вас в ступор. Як це зробити? розумієш, приблизно, що це повинно бути, але навіть боїшся спробувати. Цей рецепт також може вас налякати, але на ділі все просто.
У покрокової інструкції описано, як приготувати ананасовий чізкейк-парфе. Що ж це таке? З чизкейка візьмемо основу - печиво та вершковий сир, а парфе подарував нам форму. В результаті вийшов повітряний десерт з фруктами. Йому необхідно лише настоятися в холодильнику перед подачею, в іншому - все просто.
- Rikotta - 450 грам
- Грецький йогурт - 240 грам
- Цукор - 50 грам (білий)
- Консервований ананас - 960 грам (шматочками)
- Консервований ананас - 8 штук (кільцями)
- Цукрове печиво - 400 грам
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Міксером збийте разом рикотту, сіль, йогурт, цукор і ванільний екстракт.
2. Печиво перетворите в дрібну крихту. Розкладіть по рівним порціях в 8 стаканчиків або креманок.
3. Потім викладіть ананас (шматочками).
4. А потім розлийте сирну масу. Залиште десерт на 3 години в холодильнику до повного застигання.
5. Перед подачею прикрасьте чізкейк-парфе кільцями ананаса. Насолоджуйтесь!