Ананасовий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Любителям нескладних і апетитних десертів хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати ананасовий чізкейк. Ніжний, дуже ароматний і по-справжньому смачний. Раджу обов'язково!
Активний процес займе не більше півгодини, але не менше 3 годин десерт потрібно охолоджувати в холодильнику. Найкраще зробити його ввечері і залишити на ніч. В якості основи можна використовувати будь печиво - ванільне або шоколадне, наприклад. Чізкейк виходить дивно смачним і ніжним.
- Печиво - 300 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Крем-сир - 250 грам
- Вершкове масло - 110 грам (в начинку)
- Цукрова пудра - 2 склянки
- Ананаси - 550 грам (шматочками)
- Вершки - 220 грам
1. Печиво подрібніть в крихту, з'єднайте з розтопленим масло і сіллю, перемішайте.
2. Викладіть у жароміцних форму, ретельно притисніть і відправте корж в розігріту до 190 градусів духовку. Випікайте хвилин 7, а після добре остудіть.
3. Збийте до пишності розм'якшене вершкове масло з крем-сиром, поступово додайте цукрову пудру. Додайте ананаси, попередньо добре обсушити, і збиті вершки.
4. Викладіть начинку на остиглий корж, розрівняйте і відправте в холодильник.
5. Ось і весь секрет, як зробити ананасовий чізкейк. Смачного!