Ананасовий кекс
(покроковий рецепт з фото)
Торт, приготований за цим рецептом, зведе з розуму будь-якого ласуна, так як він тільки дуже смачний, але і ароматний завдяки ананасам. Крім того, кекс дуже вологий, ніжний і повітряний всередині.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ананасовий кекс. Це дуже ароматний і ніжний кекс, який стане відмінним варіантом випічки для чаювання. Торт, приготований за цим рецептом, виходить дуже вологим всередині, що робить його ще смачніше. За бажанням ви можете подрібнити ананаси в блендері не до стану пюре, а так, щоб шматочки фруктів залишилися цілими в тесті. Пробуйте, у вас вийде!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2/3 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Консервовані ананаси - 560 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
1. Подрібніть ананаси з допомогою блендера. Збийте вінчиком яйця, додайте до них рослинне масло і ананаси. Перемішайте до однорідної маси.
2. Просійте борошно, додайте цукор і інші сухі інгредієнти, добре перемішайте. Додайте яєчно-ананасовий масу, перемішайте тісто до однорідної маси (по консистенції воно повинно бути, як густа сметана).
3. Змастіть форму вершковим маслом, залийте в неї тісто. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1 час.
4. Готовий кекс присипте цукровою пудрою і кокосовою стружкою. Смачного!