Парфе з йогурту
(покроковий рецепт з фото)
Слово "парфе" (в перекладі з французького) означає бездоганний і прекрасний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і фруктів з ягодами!
Це класичний рецепт приготування парфе з йогурту. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, ви з легкістю можете замінювати одні фрукти іншими, кожен раз знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Також важливим інгредієнтом є злаки, підійдуть будь-які: мюслі, вівсяні пластівці, мюслі і TD. Вибір за вами, хай щастить!
- Йогурт - 1/2 склянки
- Банан - 1 штука
- Ізюм - 1/4 склянки
- Пластівці - За смаком
- Ягоди і фрукти - За смаком (на свій розсуд)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Заздалегідь підготуйте склянку, попередньо охолодивши його в холодильнику або морозилці. Це додасть десерту свіжості.
Чверть йогурту влийте на дно склянки. Далі викладаємо порізані кільцями банани, родзинки і будь-які інші ягоди або фрукти на ваш смак.
Також можна додати злаки, наприклад, мюслі або пластівці. Зверху залийте йогуртом.
Смачного!