Рецепт Парфе з йогурту фото

Парфе з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сухофрукти, Банан, Ізюм
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Десерти

Слово "парфе" (в перекладі з французького) означає бездоганний і прекрасний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і фруктів з ягодами!

Це класичний рецепт приготування парфе з йогурту. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, ви з легкістю можете замінювати одні фрукти іншими, кожен раз знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Також важливим інгредієнтом є злаки, підійдуть будь-які: мюслі, вівсяні пластівці, мюслі і TD. Вибір за вами, хай щастить!

  • Йогурт - 1/2 склянки
  • Банан - 1 штука
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Пластівці - За смаком
  • Ягоди і фрукти - За смаком (на свій розсуд)
парфе з йогурту - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
парфе з йогурту - фото крок 2
Заздалегідь підготуйте склянку, попередньо охолодивши його в холодильнику або морозилці. Це додасть десерту свіжості.
парфе з йогурту - фото крок 3
Чверть йогурту влийте на дно склянки. Далі викладаємо порізані кільцями банани, родзинки і будь-які інші ягоди або фрукти на ваш смак.
парфе з йогурту - фото крок 4
Також можна додати злаки, наприклад, мюслі або пластівці. Зверху залийте йогуртом.
парфе з йогурту - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти