Англійський м'ятний соус
(покроковий рецепт з фото)
Це популярний соус, який можна подати до м'яса, особливо до свинини. М'ятний соус також подають до овочів і запіканок. Пробуйте!
М'ятний соус стане відмінним доповненням до ваших страв. Відокремте листя м'яти від гілочок, посипте їх сіллю і дрібно порубати ножем. Потім залийте окропом, додайте цукрову пудру і залиште до охолодження. Додайте оцет і сіль, трохи води і використовуйте за призначенням. Смачного!
- Пучок м'яти - 1 штука
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Білий винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
Відокремте листя м'яти від гілочок.
Посипте їх сіллю.
І дрібно поріжте ножем.
Порізану м'яту залийте окропом, додайте цукрову пудру і залиште до охолодження. Потім додайте оцет і сіль. Також можна додати ще води, щоб відрегулювати густоту соусу.