М'ятний соус чімічуррі
(покроковий рецепт з фото)
Чімічуррі хороший тим, що поєднується з будь-якими видами м'яса (і не тільки), приготованими на грилі: маючи свій впізнаваний смак і характер, він тим не менш не забиває, а підкреслює яскравий смак м'яса.
Просунуті м'ясоїди знають: якщо ви хочете м'яса, багато ароматного, соковитого, смачного смаженого м'яса - треба їхати в Аргентину. Аргентинці розбираються в смаженому м'ясі як мало хто інший, і не дивно, що соус чімічуррі - краще, що можна подати з м'ясом, беручи до уваги вина - придумали саме вони. Коли соус готовий, найкраще поставити його на пару годин в холодильник. Тоді він настоїться, трохи загусне і стане дуже насиченим і смачним. Ідеально - з стейком, а втім і з будь-яким іншим смаженим м'ясом теж.
- М'ята - 1 пучок
- Luk-salotų - 1/2 штуки
- Часник - 1/2 чайних ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Перець червоний мелений - 1/2 чайних ложки
- Вино червоне - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Braai - 1 пучок
1. Змішайте в одній ємності нарізану кінзу, м'яту, петрушку, орегано, цибуля, часник і перець.
2. Залийте трави вином і маслом.
3. Залиште соус на 15-20 хвилин, щоб він розкрив всі запахи.