Рецепт М'ятний соус чімічуррі фото

М'ятний соус чімічуррі
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Зелень , М'ята
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На швидку руку , Літні , На сніданок
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Чімічуррі хороший тим, що поєднується з будь-якими видами м'яса (і не тільки), приготованими на грилі: маючи свій впізнаваний смак і характер, він тим не менш не забиває, а підкреслює яскравий смак м'яса.

Опис приготування:

Просунуті м'ясоїди знають: якщо ви хочете м'яса, багато ароматного, соковитого, смачного смаженого м'яса - треба їхати в Аргентину. Аргентинці розбираються в смаженому м'ясі як мало хто інший, і не дивно, що соус чімічуррі - краще, що можна подати з м'ясом, беручи до уваги вина - придумали саме вони. Коли соус готовий, найкраще поставити його на пару годин в холодильник. Тоді він настоїться, трохи загусне і стане дуже насиченим і смачним. Ідеально - з стейком, а втім і з будь-яким іншим смаженим м'ясом теж.

  • М'ята - 1 пучок
  • Luk-salotų - 1/2 штуки
  • Часник - 1/2 чайних ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Вино червоне - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Braai - 1 пучок
м'ятний соус чімічуррі - фото крок 1
1. Змішайте в одній ємності нарізану кінзу, м'яту, петрушку, орегано, цибуля, часник і перець.
м'ятний соус чімічуррі - фото крок 2
2. Залийте трави вином і маслом.
м'ятний соус чімічуррі - фото крок 3
3. Залиште соус на 15-20 хвилин, щоб він розкрив всі запахи.

Схожі рецепти