Рецепт Чімічуррі стейк фото

Чімічуррі стейк
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Стейк

Cimicurri - традиційний соус до смаженого м'яса з Латинської Америки. У цих країнах дуже люблять і вміють готувати стейки, і завжди подають до них це доповнення. Давайте спробуємо повторити поєднання.

Найважливіше в такому блюді - вибрати якісне м'ясо, а також чітко дотримуватися пропорції інгредієнтів для соусу. Але спочатку вам необхідно вивчити, як приготувати чімічуррі стейк. Для нього на гарнір ми відразу запечём картопля з помідорами. Загалом, у вас вийде повноцінний вечерю для двох.

  • Яловичий стейк - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 15 грам
  • Винний червоний оцет - 15 мілілітрів
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 4, 5 Ст. Ложки(1 ст. Ложка - для картоплі, 2 ст. Ложки - для соусу, 1 ст. Ложка - для стейка, 0, 5 ст. Ложки - для помідорів)
  • Вода - 1 Ст. Ложка
чімічуррі стейк - фото крок 1
1. Картопля наріжте часточками. Викладіть їх на підготовлений лист. Додайте сіль, перець і масло. Потім запікайте картопля 20 хвилин при 230 градусах в духовці.
чімічуррі стейк - фото крок 2
2. Помідори розділіть навпіл. Часник і петрушку дрібно нарубати.
чімічуррі стейк - фото крок 3
3. Зробіть соус, змішавши оцет, олія, петрушку, часник, орегано, воду, сіль і трохи перцю.
чімічуррі стейк - фото крок 4
4. Після цього в олії обсмажте помідори по 1-ій хвилині з кожної сторони. А при 4 хвилини до готовності картоплі, надішліть помідори в духовку разом з ним.
чімічуррі стейк - фото крок 5
5. В цей же час розігрійте масло в сковороді, обсмажте в ньому стейки до готовності. Приблизно по 6 хвилин з кожного боку.
чімічуррі стейк - фото крок 6
6. Подавайте стейки з чімічуррі і гарніром. Смачного!

Схожі рецепти